Jedan od najljepših hotelskih bazena u Italiji smjestio se na samome jugu zemlje, na Siciliji – preciznije 55 kilometara od zračne luke Catania, ispod Taormine. Pogled iz zraka najbolje otkriva ljepote tog mjesta stopljenog s liticama i morem koje gleda na zaljev Giardini Naxos i otok Isolu Bellu.

UNAHOTELS Capotaormina - 5 UNAHOTELS Capotaormina - 5 (Foto: Booking.com)

Najveći adut Una hotela Capotaormine upravo su prirodne kulise koje djeluju gotovo nestvarno. Osim što je hotel s triju strana okružen morem, u daljini se vidi i vulkan Etna. Do plaže na kojoj ćete pronaći pijesak i šljunak stiže se liftom u stijeni, a prirodnom špiljom dolazi se do dvaju bazena izgrađenih u liticama s pogledom na more, u koje se lako možete spustiti i zaplivati. Suncobrane i ležaljke ne treba dodatno plaćati.

Hotel sa sedam katova iznad zemlje – i jednim katom ispod recepcije ima 190 soba, a sve imaju balkone koji gledaju na vrt ili more. Gostima su na raspolaganju tri restorana s mediteranskim i internacionalnim specijalitetima, kao i teretana, kozmetički salon i zlatarna. Dosadi li vam ljenčarenje na plaži, možete krenuti u istraživanje Taormine do koje se stiže besplatnim autobusima ili krenuti prema brojnim atrakcijama Sicilije. Cijene smještaja u hotelu i ostale detalje provjerite na Bookingu. 

Mediteranski bazen bogova: Predivno mjesto za kupanje i skokove u plavetnilo Venerina suza - 4 Venerina suza - 3 Venerina suza - 2 +0 Venerina suza - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju