Kućica na izoliranom mjestu koja je okružena zelenilom i ima prekrasni pogled na more za mnoge utjelovljuje definiciju savršenog odmora. Kuća Pače u neposrednoj blizini Blata na otoku Korčuli jedno je od takvih mjesta.

Kućica Pače vješto spaja tradiciju i moderan dizajn. Napravljena je od kamena i drva, te posjeduje sve što vam je potrebno za udoban odmor.

Ovdje vas očekuje jedna spavaća soba s bračnim krevetom, mini kuhinjom i kupaonicom te se nameće kao logičan izbor za romantični odmor udvoje. Struja je osigurana preko solarnih panela, a voda se dobiva iz prirodnog izvora.

Kuhinja u kući Pače na Korčuli Kuhinja u kući Pače na Korčuli (Foto: Airbnb.com)

Na terasi se nalazi roštilj na kojem možete spremati domaće specijalitete, ali i stol s klupama na kojima možete uživati u pripremljenoj hrani i diviti se spektakularnom pogledu na predivno more i okolicu.

Na raspolaganju vam je i privatni bazen s ležaljkama koje su, baš kao i cijela kuća, okruženi stablima maslina. Kada se zaželite mora, odšećite ili se odvezite 10-ak minuta automobilom do plaže i sela Prižba.

"Kuća izgleda još ljepše nego na fotografijama," pišu zadovoljni korisnicima u recenzijama na internetskoj platformi Airbnb na kojoj se ista iznajmljuje po cijeni od 186 eura na noć. Dio njenog šarma otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

31 euro na noć: Kućica usred "ničega" za one koji sanjaju o odmoru bez ikakvih smetnji Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 6 Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 5 Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 4 +2 Kućica prijateljstva u Rumunjskoj - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju