Dobra kombinacija zlata je vrijedna, a upravo se jednu takvu spremaju ponuditi Airbnb i Interrail. Svi željni avanture, trebali bi dobro razmisliti, jer obilazak Europe vlakom i noćenje u sjajnim domovima nije baš na repertoaru svaki dan...

Jeste li zaljubljenik u putovanje vlakom i fascinantne povijesne kuće? Pa, ako je odgovor da, imamo putovanje iz snova za vas. Airbnb i Interrail povezali su se kako bi ponudili priliku šestero vrlo sretnih ljudi za putovanje vlakom diljem Europe, s noćenjima u nekim od najglamuroznijih smještaja na kontinentu.

Putovanje nazvano Airbnb Heritage Tour, sretnike će odvesti u pet različitih zemalja tijekom 19 dana. Osmišljeno je djelomično kako bi proslavilo pedesetu obljetnicu Interraila, ali i kako bi se u punom sjaju pokazala nova Airbnb kategorija „povijesnih domova“, koja korisnicima omogućuje boravak u spektakularnim nekretninama diljem svijeta.

A ponuda najma točno je onakva kakvu biste očekivali od jedne od najluksuznijih Airbnbovih kategorija. Ona uključuje 400 godina staru toskansku vilu, njemački dvorac iz devetnaestog stoljeća i klasičnu englesku seosku kuću. Putovanje će započeti u Londonu prije nego što se uputite u smještaje u Bathu, Saint-Georges-sur-Cheru, Sant Pere de Ribesu, Lucci i Behren-Lübchinu. Najbolja stvar je ta, da dobitnik može povesti pet prijatelja (ili obitelj, ukupno 6 ljudi).

Suvišno je reći kako putovanje obećava da će biti malo otmjenije od vašeg uobičajenog putovanja vlakom. U svakom smještaju ćete provesti nekoliko dana, kako bi što bolje doživjeli i odmorili se u svakom domu. Putovanje počinje 31. kolovoza 2022. i bome, rekli bismo da se na njega isplati potrošiti čitav godišnji odmor.

Na nesreću, ako ste pomislili "idem se odmah prijaviti", na ovom natječaju stanovnici Hrvatske ne mogu sudjelovati. Ipak, vjerujemo kako će i u budućnosti biti prilike, jer ovakvu avanturu bilo bi šteta propustiti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju