Tamara Puhovski je u ljeto 2013. odlučila biciklom 'obvoziti', odnosno proputovati zemlju vatre i leda, zemlju s najvećim brojem objavljenih knjiga po stanovniku, zemlju koja se pokreće 100% iz obnovljivih izvora energije i u kojoj vladaju vilenjaci, ovce i konji, a gdje je od vjetra s glečera ledeniji jedino smisao za humor rijetkih starih Vikinga koji žive na ovom otoku.

Uz priču o tome kako svi dobri planovi uvijek propadnu (a što je i početak avanture), kako su stari Vikinzi glasali u prvom parlamentu na svijetu i zašto to još uvijek rade, pokušat će se odgovoriti i na prastaro pitanje - je li moć prihvaćanja ujedno i najvažniji element preživljavanja? K tome, saznat ćete i niz korisnih savjeta o konjskom jeziku, o putovanju u jednu zemlju, a istovremeno razgledavanje više planeta, o tehnikama i umijeću pregovaranja s vilenjacima. Tamara će prisutnima otkriti i kako osigurati da se s godišnjeg vratite sigurni i mirni da ćete sve impresionirati svojim fotkama na fejsu a pojasnit će i kako za pravu avanturu nisu nužni novac, vrijeme, hrabrost a ni kondicija.

Pričat će se, dakle, o Islandu, avanturi i potrebi za divljinom, gledat će se fotografije snimljene s bicikla drhtavom mokrom rukavicom te će se raspraviti koji je najbrži put kojim se može krenuti za Island. Detalje potražite na Facebooku!


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju