Za male i poslovne korisnike koji svoj posao obavljaju na teže dostupnim i udaljenijim pozicijama, te žele uslugu interneta ponuditi i svojim gostima, postoji novo rješenje - internet putem satelita.

Zagrebačka tvrtka Ing Servis djeluje već više od 20 godina i vodeći je nezavisni pružatelj telekomunikacijskih usluga i opreme sa specijalizacijom za satelitske i bežične komunikacijske sustave. Odnedavno na hrvatskom tržištu nudi novu generaciju TOOWAY širokopojasnog satelitskog pristupa internetu bilo kad i bilo gdje. Cijene paketa je već od 60 kuna, što je idealno za dislocirane objekte koje treba spojiti na fiskalizaciju ili za pristup internetu i nadzorne sustave, prenosi portal Turizam Info.

Hoteli, restorani, marine i autokampovi tako se mogu kvalitetno i brzo, a opet povoljno spojiti na internet i pritom nuditi uslugu spajanja svojim gostima. Koliko je to trn u oku našim mobilnim operaterima, a koliko nada svima nama koji smo do sada bez signala provodili godišnje odmore, preostaje nam da se uvjerimo već ovoga ljeta. Nadamo se najboljem! Detalje potražite na stranicama Ing Servisa.