Za male i poslovne korisnike koji svoj posao obavljaju na teže dostupnim i udaljenijim pozicijama, te žele uslugu interneta ponuditi i svojim gostima, postoji novo rješenje - internet putem satelita.

Zagrebačka tvrtka Ing Servis djeluje već više od 20 godina i vodeći je nezavisni pružatelj telekomunikacijskih usluga i opreme sa specijalizacijom za satelitske i bežične komunikacijske sustave. Odnedavno na hrvatskom tržištu nudi novu generaciju TOOWAY širokopojasnog satelitskog pristupa internetu bilo kad i bilo gdje. Cijene paketa je već od 60 kuna, što je idealno za dislocirane objekte koje treba spojiti na fiskalizaciju ili za pristup internetu i nadzorne sustave, prenosi portal Turizam Info.

Hoteli, restorani, marine i autokampovi tako se mogu kvalitetno i brzo, a opet povoljno spojiti na internet i pritom nuditi uslugu spajanja svojim gostima. Koliko je to trn u oku našim mobilnim operaterima, a koliko nada svima nama koji smo do sada bez signala provodili godišnje odmore, preostaje nam da se uvjerimo već ovoga ljeta. Nadamo se najboljem! Detalje potražite na stranicama Ing Servisa.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju