Španjolska: Ocean Beach Ibiza Hotel
Ovaj hotel svoja vrata trebao bi otvoriti u svibnju 2014. godine, a jedan je od brojnih hotela u koji neće moći (na žalost ili na sreću) s vašom djecom jer je njima ulaz zabranjen! Ima 63 sobe raspoređene preko četiri kata, a prosječna cijena sobe je 80 eura po noćenju.

Italija: Grand Hotel Tremezzo
Smješteni na obali jezera ovaj hotel pruža luksuz o kojem možete samo sanjati. Ovaj obiteljski hotel ima povijest koja seže u davnu 1910. godinu, a izgrađen je Art Nouveau stilu na jezeru Como. Ima 92 sobe, a prosječna cijena po sobi po noćenju iznosi 400 eura (+10% PDV + boravišna pristojba)

Škotska: Malmaison Dundee
Ovaj hotel svoja je vrata otvorio u veljači ove godine, a smješteni je uz rijeku Tay u Škotskoj. Ukupno broji 91 sobu i apartman, a svi oni koji su ga već posjetili tvrde kako je on pravi mali romantični raj.

Australija: Daintree Eco-Lodge
Smješteni u najstarijoj prašumi na svijetu, Daintree Eco Lodge je savršeno Wellness i gastro utočište za sve hedoniste željne pravog i dubinskog odmora. Sobe su smještene doslovno u šumi tako da bolji pogled ne bi mogli imati, a prosječna cijena paketa iznosi 1.659 američkih dolara u što je uključeni smještaj, jedan sat wellness tretmana dnevno, šampanjac na dolasku, večera s tri slijeda kao i brojne druge stvari za dvoje.

Izrael: Norman Tel Aviv

Ovaj butique hotel otvara se ovog proljeća, a ako želite isprobati njegovu udobnost, morati će potegnuti skroz do Tel Aviva u Izraelu. Sastoji se od 30 soba i 20 suita, a tu su i dva veoma luksuzna penthousea.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju