Terme Olimia svojim su gostima pripremile bogat animacijski program - aktivan sportski odmor, opuštanje u wellness centru Termalije, Spa centru i Centaru zdravlja Olimia te kvalitetnu zabavu za djecu. Izlet vlakom u Rogašku Slatinu, u najveći lokalni muzej na otvorenom u Sloveniji koji je 1997. godine bio nominiran za europski muzej godine, šetnja putevima slovenskog Robina Hooda razbojnika Guzaja - samo su dio izletničke ponude.

Odbojka i košarka, nordijsko hodanje, mala škola tenisa i biciklističke ture - rekreacija je namijenjena cijeloj obitelji. U Wellness centru Termalija posjetitelji se mogu nauživati sunca, vode i zraka. Kompleks čini više mozaika u kojima svatko može naći nešto za sebe, bilo na brzoj rijeci, gejzirima, whirlpool bazenima, saunama, masažama ili fitnessu.

Terme Olimia pozivaju sve da iskušaju nešto novo - energetsko vježbanje, tibetansko vježbanje, pozdrav suncu, hodanje Kroz igru djeca uče Indijanci, gusari, vilenjaci, beduini... - u maštovito osmišljenim tematskim radionica sa stručnim pedagozima djeca izrađuju razne predmete koji se potom koriste u večernjim predstavama. Kroz eksperimente najmlađi uče o različitim područjima - vodi, glazbi, zvuku... Ples, pjesma i dječji smijeh sastavni je dio večernjih predstava i tek djelić bogatog ljetnog programa Termi Olimia. A tek tobogani...

U obližnjem Podčetrtku imate tvornicu čokolade, pivovaru i lovački restoran, pa vam od sveg srca predlažemo izlet i pol! Javite kako je bilo!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju