Plitvička jezera otvorila su svoja vrata uz akcijske cijene ulaznica pa ako želite uživati u ljepotama nacionalnog parka i proći jeftinije, najbolje vrijeme za posjet je do 24. svibnja. Odrasli u tom periodu plaćaju 50 kuna, studenti 30, a djeca i mladi od 7 do 18 godina 25 kuna. U periodu od 25. svibnja do 18. lipnja odrasli mogu kupiti ulaznice za 90 kuna, dok je do 12. srpnja ulaz 200 kuna.

"Sukladno mjerama održavanja socijalne distance, kreirali smo privremene programe obilaska Parka, a to znači da ne sadrže vožnju panoramskim vozilom i dugom linijom broda.

Staze su dovoljno duge i prostora u Parku ima dovoljno za održavanje propisanog razmaka od drugih posjetitelja, stoga vas molimo da se istog pridržavate, pazite na svoje zdravlje, zdravlje drugih, budete odgovorni i uživate u proljeću na Plitvičkim jezerima.

Ako želite sami istražiti najveće jezero Kozjak, preporučujemo unajmljivanje malenog čamaca, s kojim ćete imati priliku uzeti si vremena i uživati u miru jezera i njegovih slapova", obavještavaju na internetskim stranicama Plitvičkih jezera.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju