U potrazi ste za nekim novim mjestom za odmor? Smještajem usred prirode, ali u luksuznom stilu? U blizini rijeke koja će poslužiti za osvježenje, ali i s pristupom jacuzziju kad malo zahladi? Slovenija, naravno, u svojim ljepotama, krije za savršen odmor još jedno rješenje. I nije daleko od hrvatske granice.

Šarmantne kućice u prirodi koja je melem za dušu i tijelo

Ne morate daleko da biste pronašli mjesto za luksuzni odmor usred prirode jer se upravo takav smjestio u slovenskom mjestu Metlika na rijeci Kupi, odmah do granice s Hrvatskom, tj. Karlovačkom županijom. Luksuzne mobilne kućice Big Berry s pogledom na rijeku Kupu imaju sve što vam treba za opušten odmor, čak i više od toga.

Jacuzzi usred prirode

I dok možda u kampu ne zamišljate jacuzzi, u ovom ga zamislite. Svaka mobilna kućica ima vlastiti jacuzzi u kojem možete uživati do mile volje. Uz to, na cijelom području kampa imate i Wi-Fi. No on vam najvjerojatnije u ovakvoj prirodi neće trebati. Na obali rijeke Kupe, uz jacuzzi i zabavne sadržaje i njihaljke, odmorit ćete se od ostatka svijeta.

Kupanje u Kupi

Kućice na obali rijeke Kupe nalaze se uz kupalište Primostek, a ova će vam ljepotica biti dobro osvježenje u vruće dane. U nju možete uskočiti i s užeta ili tobogana, a odlična je i za aktivnosti poput raftinga ili kanuinga.

Taman lokacija

Lokacija resorta dovoljno je odvojena od svijeta da su mir, tišina ili cvrkut ptica ono što će vas svakodnevno pratiti. No zaželite li se civilizacije, do Novog Mesta trebat će vam samo 40 minuta, a do Ljubljane sat i pol.

Svako jutro svježi doručak

Na Big Berry resortu dan od jutra počinje savršeno. Svakog jutra na terasu vam dolazi svježi doručak, košara s lokalnim proizvodima s obližnjih farmi, u kojem možete uživati na terasi s vrućom kupelji uz pogled na rijeku Kupu, a za ostale obroke pobrinuti se možete u lokalnim restoranima, sami spremiti obrok u kuhinji unutar kućice ili u vanjskom kaminu za roštilj.

U resortu Big Berry u Sloveniji imat ćete sve što nam treba, čak i više od toga. Kreveti u kojima možete odmarati usred livade, njihaljke i razna igrališta poput onog za vježbanje ili onog za odbojku na pijesku. Planirate li posjetiti Sloveniju, Big Berry je odlično rješenje za smještaj.

Ova oaza s kućicama za 6, 4 i 2 osobe zadovoljit će obitelji željne odmora i vremena provedenog zajedno u prirodi, parove u potrazi za romantičnim iskustvom ili pak tvrtke koje su u potrazi za idealnom lokacijom za organizaciju slijedećeg team buidlinga.

Gosti na raspolaganju u resortu imaju kanu, bicikle, kućice za odmor na otvorenom, kućicu za roštilj, teren na odbojku na pijesku, ljuljačku nad rijekom, fitnes na otvorenom i pregršt prostora za razne aktivnosti.

Više o samom konceptu, koji je ujedno i franšiza, možete pronaći na službenoj BIG BERRY stranici.

Dajte joj priliku: Zemlja Vatre u kojoj ćete u restoranu pivo platiti 5, a kolu 2 kune! Azerbejdžan - 1 Azerbejdžan - 2 Azerbejdžan - 3 +1 Azerbejdžan - 4
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju