U okolici Tinjana, slikovitog gradića u središtu Istre koji se ponosi svojom bogatom poviješću i tradicijom, svojim kovačima i pršutom, smjestilo se maleno selo Banki, na koje vrijeme kao da je zaboravilo. Ovdje, usred stare šume hrasta cera i sladuna možete se nadisati mira i mirisa unutrašnjosti Istre uz sasvim drugačije glamping iskustvo – na selu.

Novi novcati kamp

Banki Green Istrian Village sasvim je novi luksuzni kamp koji vam nudi odmor u glamping šatorima i komfornim kućicama, uz jedinstveni doživljaj autentičnog istarskog sela, ali i brojne sadržaje koji će vas opustiti i razmaziti. Ovaj sasvim novi kamp na najbolji način spaja zelenilo s komforom kućica i atraktivnih šatora te uživanja u wellnessu i lokalnoj hrani.

Banki Green Istrian Village - 14 Banki Green Istrian Village - 14 (Foto: Saša Halambek)

Banki Green Istrian Village ima restoran u koji stižu namirnice lokalnih proizvođača i OPG-ova, bazen i wellness koji su savršeno uklopljeni u netaknutu prirodu i ugodan hlad u kojem vam odmor može pokvariti jedino cvrkut ptica. More je, ako ga se uopće i sjetite, udaljeno tek dvadeset minuta autom, a bliža okolica kampa raj je za joggere, bicikliste i šetače željne istraživanja uzbudljivog srca Istre.

Sve za kraljevsko opuštanje

Kampirati možete u vlastitom kamperu ili šatoru, a u cijenu od 38 eura po noći uključena je parcela, priključci za struju i vodu, Wi-Fi, te korištenje fitnessa, wellnessa, bazena, tuševa i sanitarnog bloka. Kućni ljubimci također su dobrodošli.

Banki Green Istrian Village - 23 Banki Green Istrian Village - 23 (Foto: Saša Halambek)

Kuće za odmor za 4 osobe možete unajmiti za 316,60 eura i uživati i u svim sadržajima kampa, kao i u vlastitom jacuzziju. Premium šatori, za dvije, četiri ili šest osoba dostupni su od 257,40 eura po noći. Detalje smještaja možete pronaći na stranicama kampa.

Ako se odlučite provesti odmor u Banki Green Istrian Village, nemojte se ipak previše opustiti i ulijeniti. Posjetite vidikovac s kojeg se pruža impresivan pogled na Tinjansku dragu, prošećite starogradskom jezgrom Tinjana i počastite se degustacijskom turom po lokalnim vinarijama, pršutanama i siranama. I obavezno prošećite Kringu, poznatu po legendama o istarskom vampiru Juri Grandu kojemu je posvećena i pješačka staza.

Ovako se da: Rješenje za one koji žele kampirati, ali se ne žele odreći kupaonice, pravog kreveta i zamrzivača Deluxe camping villa u kampu Arena Stoja - 9 Deluxe camping villa u kampu Arena Stoja - 8 Deluxe camping villa u kampu Arena Stoja - 7 +15 Deluxe camping villa u kampu Arena Stoja - 6

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju