O Londonu ne moramo puno govoriti, to je centar Europe kojeg vrijedi posjetiti. Sjajna stvar u vezi s Londonom je ta što postoji mnoštvo besplatnih atrakcija koje će nam uštedjeti puno novaca, jer neki od najboljih muzeja, poput Nacionalne galerije, Muzeja znanosti, Nacionalnog povijesnog muzeja i Britanskog muzeja mogu se istražiti potpuno besplatno.

Bez obzira je li vam proračun pretijesan za redovita putovanja ili ste po prirodi samo ljubimac kuće, ovaj grad morate posjetiti tokom života. London je jedinstven, zato razmislite o kupnji karte. 

Od Zagreba do Londona možete u sljedećim terminima:

1. 8. – 7. 8. 2021 = 353 kn
2. 8. – 9. 8. 2021 = 240 kn
6. 8. – 20. 8. 2021 = 90 kn
16. 8. – 20. 8. 2021 = 188 kn

Let do Londona (Stansted) iz Zagreba traje tek oko dva sata i 30 minuta, a putuje se se kompanijom Ryanair. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Pravila o prtljazi Ryanair kompanije

U navedenu cijenu uključena je jedna torba (ruksak ili torba za laptop) dimenzija 40 x 25 x 20 cm, koju sa sobom na avion unosite besplatno, no za nešto duža putovanja morat ćete odabrati dodatnu prtljagu. Više informacija potražite ovdje.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Velikoj Britaniji. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju