Taj bajkoviti Dubrovnik koji se dići s umjetnošću, kulturom i arhitekturom barem bi se jednom trebao naći na listi hrvatskih destinacija koje obavezno trebate posjetiti. Svi o njemu pričaju, i to s razlogom. Odlučite se na odmor u Dubrovniku, istražite ga i time podržite naš turizam.

Kad ste tamo, posjetite muzej Franjevačkog samostana bogat inventarom apoteke Male braće koja datira iz davne 1317. godine, a nezaobilazan je i Dominikanski samostan u kojem se nalaze slikarske umjetnine Dubrovačke slikarske škole iz 15. i 16. stoljeća.

Nitko neće bez zaustavljana proći niti kraj Katedrala ili Kneževa dvora, a dašak prošlosti čeka vas i u Etnografskom muzej Rupe, Pomorskom muzeju i kod tvrđave Lovrijenac. Naravno, vrhunac će biti šetnja Stradunom, tom mnoštvo puta fotografiranom najpoznatijom središnjom gradskom ulicom. U svemu ovome možete uživati uz ponude koje smo pronašli.

Istraživanje Dubrovnika i odmor uz dašak glamura u modernim sobama Vivaldi****

Vjerujemo da smo vas zainteresirali da Dubrovnik poželite istražiti već u lipnju, stoga provjerite ponudu koju smo pronašli sa smještajem gdje je odmor uz dašak glamura u modernim sobama Vivaldi**** zagarantiran.

Sobe Vivaldi**** smještene su u samom centru nedaleko Orlandova stupa i uređene su u kombinaciji modernog ruho tradicije i luksuza kakvog samo tamošnji gospari i gosparke mogu prirediti. Pozivaju vas da istražite Dubrovnik, jedinstvenu UNESCO prijestolnicu uz primamljivu ponudu koju se isplati rezervirati čim prije!

Jednodnevno istraživanje Dubrovnika s lokalnim vodičem za manje od 260 kuna

Ako pak ste više tip putnika odnosno izletnika koji voli jednodnevne izlete, odaberite ponudu s kojom ćete za manje od 260 kuna istražiti ovaj famozni grad. Upoznat ćete ljepote ovog grada uz vodiča, stoga vam ni jedna informacija neće promaknuti.

Polazak je iz Splita, stoga rezervirajte 27. 6. i krenite u jednodnevnu istraživačku avanturu. Istražit ćete grad i njegovu povijest uživajući u čarobnom pogledu na otok Lokrum. Upoznajte ono što je svjetsko, ali naše. Iskoristite posebnu ponudu i rezervirajte.

Ponuda za elitni odmor u Dubrovniku u razdoblju od 1. 7. do 1. 10. 2020. u Hotelu Lapad 4*

Poželite li odsjesti u hotelu koji je postao svojevrstan simbol Dubrovnika, odaberite smještaj u Hotelu Lapad 4*, jednom od najstarijih hotela u gradu. Mnogi ga prepoznaju po njegovoj viktorijanskoj fasadi iz 1912. godine, stoga već sad znate da ćete se tamo osjećati posebno.

Sam hotel smješten je na poluotoku Lapadu, daleko od gužvi. Ako tražite mjesto gdje ćete mirno uživati nakon zanimljivih dana provedenih istražujući Dubrovnik, ovo je pravi odabir za vas. Odmorite se u izvornom ambijentu uz dozu glamura u Hotelu Lapad 4* uz primamljivu ponudu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju