Matanova seoska kućica mali je komadić raja u naselju Ivan Dolac na južnoj strani otoka Hvara. Smještena je usred pitoresknog maslinika, a idealna za sve one koji su u potrazi za mirom i tišinom.

Kućica se sastoji od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom za maksimalni smještaj dvije osobe. Sa sobom možete povesti i kućnog ljubimca. Ovdje ćete naći i malu, ali dobro opremljenu kuhinju te kupaonicu s vanjskim tušem.

Kamena kućica Lucky na Lošinju - 6 Putovanja Na divnom Lošinju: Kamena kućica od 40 kvadrata za savršeni odmor udvoje

Na raspolaganju vam je i natkrivena terasa s prekrasnim pogledom na more i zapanjujuću okolicu. Terasa je opremljena sa stolom i stolicama te se nameće kao sjajno mjesto za uživanje na otvorenom u dobrom društvu.

Kad se zaželite mora, prošećite do prve plaže, koja je udaljena oko 200 metara od kućice, dok se kafići, restorani i trgovine nalaze na udaljenosti od oko pola kilometra.

Matanova seoska kućica se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 600 kuna na noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Nedaleko od granice s Hrvatskom: Kuća usred šume idealna za punjenje baterija u dobrom društvu Kuća Studeno, Kočevje, Slovenija - 6 Kuća Studeno, Kočevje, Slovenija - 4 Kuća Studeno, Kočevje, Slovenija - 1 +2 Kuća Studeno, Kočevje, Slovenija - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju