'Kuhanje nije bauk, kuhati može svatko, a Luka će Vam pokazati kako.'

Luka Nižetić se u Celebrity MasterChefu prvi puta predstavio u novom svjetlu, kada je umjesto mikrofona primio kuhaču. Svojim je talentom očarao strogi žiri, kolege i gledatelje. U emisiji Pun p'jat vodi nas u novu avanturu u kojoj ćemo zasigurno uživati i naučiti spravljati jela za 'prste polizat'.


Luka će nam predstaviti užitak kuhanja kroz tri rubrike:

1. 'PUN P'JAT' - uz zanimljive goste, prijatelje i kolege iz javnog života, Luka će spravljati glavno jelo
2.'PRAZAN FRIDŽ' - spremati će se nešto jednostavnije jelo, često napravljeno od 'ostataka' hrane. Luka ima naviku da kombinira što god nađe u hladnjaku i da ništa ne baca, a nas će naučiti zanimljivim trikovima.
3. 'SLATKA TAJNA' - rubrika u kojoj će se pripravljati Lukini najdraži deserti, često će se vratiti u djetinjstvo i naučiti nas kako pripremiti fine i jednostavne delicije.

Osim toga, kroz emisiju će se provlačiti i prilozi u kojima će Luka istraživati zanimljivosti o namirnicama koje su sastavni dio njegovih recepata, s izjavama stručnih osoba, poput nutricionista, profesionalaca ali i lokalnih eksperata, i osebujnih sugovornika kompetentnih za temu o kojoj se govori.


U većini Lukinih jela primijetit će se utjecaj njegove majke Tamare, čije se kuhanje većinom temelji na tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji. No, ne znači da nećemo Luku vidjeti i u spremanju jela koja svoja ishodišta nalaze u drugim kulturama.

Uglavnom, ne propustite Pun p'jat nedjeljom popodne od 26. listopada na Novoj TV!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju