Svatko tko je jednom posjetio Makarsku rivijeru siguran je u jedno. Ovo je područje s jednim od najljepših vizura u Hrvatskoj i bezbrojnih fotografskih motiva koji neumorno pune memorijske kartice brojnih turista iz cijelog svijeta. Ona je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, što i ne čudi s obzirom na to da je prepuna prirodnih, kulturnih i gastronomskih ljepota koje iznenade svakog tko ju jednom posjeti.

Upravo je proljeće idealno vrijeme za posjet makarskoj rivijeri i to iz nekoliko razloga. Turista ima puno manje nego ljeti kada je gotovo nemoguće uhvatiti mjesto na plaži, cijene su tada daleko više, a stići autom pravi je izazov.

Bicikliranje po Biokovu

Za sve one koji vole aktivan odmor, ovo je destinacija koja pruža brojne aktivnosti na otvorenome od kojih svakako valja izdvojiti bicikliranje na jednu od najljepših planina Hrvatske: Biokovo.

Odmor u Wellness centru

Ako niste spremni na 60 kilometara žestokog pedaliranja, tada bi dobar odabir mogao biti odmor u sauni ili wellness centru nekog od hotela u okolici ili možda posjet jednom od restorana gdje ćete moći okusiti pravu sviježu ribu iz Jadrana.

Kupanje s pogledom na more

Mislite da posjet moru nije vrijedan bez kupanja? Na vašu sreću možete skoknuti do Romana Beach Resorta u kojem se nalazi grijani vanjski bazen s pogledom na more. S ovakvim pogledom ćete poželjeti da iz bazena ni ne izlazite.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju