Zamislite proljetni odmor i predah od svakodnevice u mirnoj istarskoj uvali, okupanoj proljetnim suncem i mirisom mora. Bez gužvi, u miru, s najdražima u premium mobilnim kućicama. Pogledajte kakav smo povoljan i zanimljiv smještaj pronašli u Vrsaru.

Opuštanje u mobilnim kućicama

Kamp Valkanela nalazi se na zapadnoj obali Istre, u Vrsaru. Smjestio se u mirnoj uvali između Funtane i Vrsara te je prvenstveno zamišljen kao obiteljski kamp, no pogodan je i za goste koji vole sport, rekreaciju i zabavu. Njegove mobilne kućice komforan su oblik smještaja koje će vas očarati svojom natkrivenom terasom za sunčano popodne, vlastitom hidromasažnom kadom za opuštanje i zajedničkim bazenima za druženje uz bazen.

Idealno mjesto za odmor

Proljeće je vrijeme kada plaže ne vrve turistima, a iako more nije najtoplije za kupanje, sunčanje je definitivno dobar izbor. Lijepi Vrsar smjestio se na brežuljku iznad ušća Limskog zaljeva, a njegove kamene ulice i trgovi čine ovaj mali ribarski gradić idealnim za lagane šetnje i usputno istraživanje. Pogled s brežuljka gdje se smjestio Vrsar obuhvaća otočiće koji se odmaraju na plavom moru. U pogledu pak na Vrsar možete uživati i s uređene plaže kampa.

Ponuda za 100 kuna po osobi

Za smještaj u premium mobilnim kućicama u kampu Valkanela, u Vrsaru, pronašli smo ponudu za 799 kn za 3 dana/2 noćenja. Kapacitet kućice je za četiri odrasle osobe i dvoje djece do 13 godina gratis. Kućica se sastoji od dvije spavaće sobe, dnevne sobe, dvije kupaonice i potpuno opremljene kuhinje. U cijenu su uključeni posteljina, ručnici i parking, pa jedino o čemu morate brinuti je što ćete fino pojesti i kako se čim bolje odmoriti. Požurite na povoljni proljetni odmor i rezervirajte ponudu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju