Jedva čekamo prilike za spajanje vikenda, a jedna od takvih je upravo pred nama pa krenite u akciju i začinite svoj vikend nekim od izleta. Evo naših prijedloga.

Krapinske Toplice

Tko kaže da su vodeni parkovi aktualni samo ljeti, grdno se vara. Zaputite se u Krapinske Toplice i uživajte u vodenom parku Aqua Vivave kao da ljeto još uvijek traje! Sve što vam treba za odmor od jesenskih napora je bezbrižno kupanje, a dan možete upotpuniti i trošenjem kalorija u fitnessu.

Poklonite si 3 dana jesenskog uživanja u Hotelu Toplice i opustite se u vodi koja je ocijenjena kao 6. najkvalitetnija u Europi! U blizini hotela se nalazi i Muzej Hušnjakovo koji će vas upoznati sa životom krapinskih neandertalaca, a ako volite boraviti u prirodi, skoknite do Trakošćana. Toplice se nalaze samo 46 kilometara od Zagreba, što znači da svi iz metropole stižu za manje od sat vremena vožnje i mogu uživati u jedinstvenoj ponudi!

Opatija

Poželite li boraviti na moru i ljetni odmor vas nije zadovoljio, naša preporuka je da posjetite bajnu Opatiju. Zašto? Upravo je u jesenskim mjesecima najpogodnija za istraživanje, što znači da nećete naići na horde znatiželjnika koji je žele upoznati.

Smjestite se uz wellness ponudu u Grand Hotelu Adriatic i uživajte u jednom od najljepših spa centara u Opatiji, ali i Hrvatskoj. Upijajte poglede na prirodu i Kvarnerski zaljev koji su posebno magični noću! Skoknite do poznate fontane, fotkajte se kraj djevojke s galebom ili prošećite parkom Angiolina. Opatija je jedna od boljih ideja, stoga ne čekajte.


Sarajevo

A što kada želite pobjeći iz Hrvatske tamo gdje vas nitko ne poznaje, a opet dovoljno blizu da ne trošite dragocijeno vrijeme? Imamo rješenje i za ovaj problem, a ono glasi Sarajevo u kojem možete guštati za manje od na milijun načina!

Vjerujemo da već dugo slušate o tim famoznim ćevapima i šetnji po Baščaršiji. No, imamo još nešto posebnije. Pronašli smo Radon Plaza Hotel, prvi u Europi u kojem se doručak poslužuje u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Osim fine hrane, nezaboravni panoramski pogledi ovdje su zagarantirani! Ne brinite ni za troškove parkinga i wellness užitaka, jer sve to možete dobiti za 939 kuna u hotelu s 5 zvjezdica u ponudi koja uskoro istječe, stoga požurite!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju