Pureći ražnjić s rižotom od integralne riže špinata i graha, rolice od dimljenog lososa s miješanom salatom i kvinojom i Caprese salata od dimljenog tofua s paštetom od crnih maslina lješnjaka i badema dio je ljetne Healthy Fitness karte hotela ARCOTEL Allegra u Zagreba.

Zdrava hrana sastavni je dio Healty Days paketa, odnosno Healthy koncepta koji je hotel razvio u suradnji s Marijem Valentićem, a kojemu je cilj gostima ponuditi programe koji će im osigurati aktivan boravak u Zagrebu.

Gosti mogu rezerivati privatno vježbanje s osobnim trenerom u HealthyFIT by Mario Valentić centru ili otići na organizirani izlet na Sljeme koje uvijek oduševljava svojom ljepotom te daje mogućnost upoznavanja Zagreba i izvan gradske vreve.

'Primijetili smo da sve više gostiju traži aktivan odmor, zbog čega smo odlučili razviti takav oblik paketa koji će svojim uslugama odgovoriti na njihove potrebe. Ono što usluge iz Healthy Days paketa čini posebno zanimljivima novi su programi vježbanja koje je pripremio Mario, a koje omogućuju savršeni ljetni workout.

Tako ćete, sukladno svojim željama, moći vježbati na krovu hotela uz pogled na zalazak sunca iznad gradskih krovova ili isprobati neke od vježbi posebno kreiranih za parove, kojima je ovaj paket do sada bio i najzanimljiviji
,' govori direktorica hotela Ljiljana Mikić.

3 savjeta Maria Valentića za zdravi život tijekom ljeta

1. Tijekom ljetnih vrućina potrebno se prije svega dobro hidratizirati i osigurati adekvatan unos tekućine. Tako su pored lubenice i dinje ukusni voćni smoothie napitci s Healthy Fitness karte idealni kao osvježenje za vruće ljetne dane.

2. Što se tiče vježbanja, izbjegavajte outdoor aktivnosti tijekom najvećih vrućina. U tim razdobljima najbolje je odabrati indoor aktivnosti kao što su vježbe snage ili fitness, a koje moraju biti prilagođene zdravstvenom stanju i kondicijskim sposobnostima svake osobe individualno.

3. Preporuka za ljeto su svakako vježbe u paru koje dodatno motiviraju i izuzetno su zabavne. Ponekad takva vrsta treninga može zbližiti partnere s obzirom da se trenira povjerenje i odgovornost prema partneru. A kroz zabavu, ako se primjenjuje redovito i kontinuirano, mogu donijeti i odlične rezultate što se tiče kondicije.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju