Zamislite da vas netko odluči poslati na avanturu života i za to vam još platiti? Možda se čini kao san, no jedan američki proizvođač pića odlučio se upravo na takvo nešto, a dvojica sretnika/sretnica upasti će u avanturu života koju neće tako lako zaboraviti!

White Claw Hard Seltzer, američka tvrtka koja se bavi proizvodnjom pića želi poslati dvije osobe željne avanture na putovanje života i za to im dati lijepe novce. Sretnici će putovati Sjedinjenim Američkim Državama punih šest mjeseci, a za to vrijeme ići će na raznorazna mjesta i vjerojatno doživjeti avanturu života.



Kompanija traži jednu ženu i jednog muškarca, od kojih će svaki za džeparac dobiti 60 tisuća dolara. Nije potrebno učiniti ništa posebno, već samo dokumentirati i podijeliti svoja iskustva i pokazati kako živite najbolji život na svijetu. Uvjet za prijavu jest napunjenih 25 godina života.

Nažalost, u svemu ovome postoji i kvaka, koja kaže kako u ovome mogu sudjelovati samo američki građani. Dakle, nama ostaje jedino nadati se kako će ovakva stvar uskoro pasti na pamet i nekom u Hrvatskoj, jer dobiti poguranac od nekoliko desetaka tisuća kuna za obilazak Lijepe Naše uopće se ne čini lošom idejom.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju