Obožavatelji kampiranja znaju da je najbolji odmor u prirodi, daleko od betona i buke, no za one koji požele drukčije iskustvo od spavanja u klasičnom kampu, Francuzi su osmislili nešto drukčije.

Coucoo Grands Lacs - izolirane na drvetu ili jezeru, kućice u prirodi idealne su za goste koji na odmoru traže mir. Neodoljivi smještaj nalazi se blizu Villersexela na istoku Francuske.

Kućice na drvetu izrađene su od prirodnih materijala kako bi se što bolje uklopile u okruženje, kako izgledom, tako i utjecajem na okoliš. Nakon što dotraju i postanu neupotrebljive za boravak mogu se rastaviti bez ikakvog utjecaja na šumu u kojoj se nalaze.

Gnijezda u zraku pružaju udobnost s pogledom na krošnje drveća, a ovisno prema varijanti za koju se gosti odluče, mogu – ali i ne moraju imati struje. Ulazi se ljestvama ili pomoću žice i drvenim mostićima. Obiteljske kućice na drveću imaju zaštitnu mrežu tako da su pogodne i za obitelji s djecom.

Coucoo Grands Lacs - 1 Coucoo Grands Lacs - 1 (Foto: Airbnb.com)

Za one koji ne vole odmor na visini, kabine na jezeru bolja su alternativa. Dizajnom podsjećaju na smokve ili kokosove orahe. Svaka kućica ima solarne panele koji daju dovoljno struje i svjetla, a moguće je i napuniti mobitel te pustiti glazbu s malih zvučnika. Na raspolaganju je i 20 litara vode.

Terase su idealne za sunčanje, doručak ili uživanje u omiljenom napitku s pogledom na jezero. Cijene noćenja u kućicama kreću se od oko 1375 kuna po noćenju za dvoje, a raznoliku ponudu kućica možete i pogledati ovdje. 

Plitvice holiday resort - 5 Putovanja U srcu prirode: Najljepša mjesta za kampiranje u Hrvatskoj

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju