Idealno mjesto za sve one koji žele trenutak mira i opuštanja dok se njihova djeca bezbrižno igraju otvara se u čakovečkom kvartu Jug. Play cafe započeo je s radom 8. srpnja na adresi Tomaša Goričanca 6, a nudi brojne zanimljive sadržaje za najmlađe goste. Sve je ovdje usmjereno na igru, zabavu i druženje.

Ambijent je vrlo ugodan i nesvakidašnje uređen, a osim napitaka, u ponudi će biti i mali zalogajčići. Za najmlađe goste posebno je osmišljen meni, a u ponudi za sve će se naći slatka i slana peciva, muffini, donuti, pizze, salate i sednviči.

Play cafe osmislili su i lansirali Čakovečki mlinovi. Voditeljica nabave i marketinga, Katarina Varga, za Punkufer je ispričala kako je došlo do otvaranja ovakvog mjesta.

"Koncept Play cafea rezultat je stalnog osluškivanja potreba i želja naših kupaca i praćenja suvremenih trendova. Tako smo uvidjeli da zaista nedostaje jedno ugodno mjesto gdje bi mladi s djecom ili bake s unucima ili prijateljice s djecom mogle izaći na ugodno druženje i neki fini mali zalogaj. Odlučili smo im to omogućiti.

Kad smo krenuli u razradu koncepta i njegovu realizaciju javljale su se nove ideje kako cijelu stvar učiniti još boljom te kako udovoljiti i čak razmaziti naše goste… Cijeli tim koji je radio na ovom konceptu je uživao u stvaranju ove priče i mislim da se to vidi u svemu ovome što smo napravili. Play cafe smo radili na način kao kada radimo nešto za svoju djecu, a to je najbolje što možemo.

Čakovec kao lokaciju smo odabrali jer je to grad koji nosimo i u našem imenu, grad iz kojeg smo potekli, grad u kojem živimo i radimo. Upravo zbog svega toga, željeli smo baš to najbolje od Čakovečkih mlinova pokloniti upravo našim sugrađanima", poručila je Varga.

Svi Čakovčani i njihovi gosti 8. srpnja od 11 do 15 sati mogu se pridružiti partiju otvorenja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju