Dhar media, agencija za promidžbu i odnose s javnošću i TouristarTV nastavljaju sa projektima promocije Hrvatske i nakon završetka snimanja serijala Discover Croatia - Legends of Croatia.

”Stvaranje ambasadora Hrvatske koji imaju utjecaj na izgradnju brenda naše zemlje, jedan je od koraka strategije TouristarTV-a i projekta Discover Croatia. Kroz serijal, čije su dvije sezone snimljene u 2014. godini, pokrenuli smo inicijativu promocije na malo drugačiji način, stvaranjem kratkih videa dostupnim za djeljenje internet kanalima te blogovima s impresijama sudionika serijala s putovanja. Odlučili smo tu ideju proširiti na cijelogodišnji angažman poznatih i utjecajnih blogera pa je tako od danas dio našeg tima simpatični Britanac Paul Bradbury, koji će našem portalu Touristar.tv dodati drugačiju dimenziju pisanja, u svom osebujnom stilu.”- napominje Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

“Radeći na promociji turizma unazad nekoliko godina, stereotip sunca i mora je nešto na što se tako lako osloniti pa je pomalo razočaravajuće da je tako malo tvrtki koje su tu napravile iskorak. Prvi puta sam se susreo sa Touristar TV-om kada sam bio pozvan sudjelovati kao bloger na njihovom nedavnom serijalu Legends of Croatia. Bilo je intenzivno ali fascinirajuće gledati potpuno drugačiju hrvatsku obalu kroz legende Šibensko-kninske i Dubrovačko-neretvanske županije. Ne samo da sam vidio mnogo novih i očaravajućih mjesta poput otoka Žirja, nego se moje znanje o Hrvatskoj uvelike povećalo. Na krilima Touristara je mnogo uzbudljivih projekata i sretan sam što ću radeći s njima promovirati one djelove Hrvatske koje i sam još moram otkriti. Prva destinacija na tom putu je Varaždinska županija.” – izjavio je Paul Bradbury.

 

Više o putešestvijama zabavnom Britanca - pročitajte na ovom linku:

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju