Ovo definitivno zvuči predobro da bi bilo istinito. Dođete na odmor i još dobijete nešto više od 2000 kuna za potrošiti! Pa gdje toga ima? Samo na Djevičanskim otocima.

Definitivno ne bi očekivali da od svih država, Djevičanski otoci, koji izgledaju kao tropski raj, plaćaju turistima da ih posjete. Ipak, razlog za to nije nedostatak turista, već proslava jedne bitne godišnjice.

Ove se godine obilježava 100. godišnjica kako su otoci postali dio SAD-a, koji ih je otkupio za 25 milijuna dolara u zlatu. Gledano iz današnje perspektive i broja turista koji ovdje dolaze, cijena je zbilja bila prava sitnica.

No, vratimo se mi na "nagradu" za posjetitelje, koja iznosi 300 dolara. Da odmah razjasnimo, novac nećete dobiti na ruke. Umjesto gotovine dobit ćete razne pozivnice i kupone koje možete potrošiti na jedrenje, izlete, ronjenje i slične stvari koje sačinjavaju ljetni odmor.

Također, uvjet je i da na otoku provedete više od 3 dana (ako idete već toliko daleko, taj uvjet nije teško ispuniti) i da rezervaciju obvezno napravite do 1. listopada.

Plus, ako se na otocima nađete u ožujku, kad će se održavati svečanosti povodom stogodišnjice, dobit ćete i poseban poklon, ali kreatori cijelog ovog projekta nisu željeli otkriti o čemu je točno riječ.

Tako da, ako sanjate o bijelim plažama, a imate dovoljno dubok džep da si ih i priuštite, Djevičanski otoci zvuče kao idealna destinacija za 2017. godinu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju