Zeleno srce Hrvatske, kako još zovu Gorski kotar, područje je Primorsko-goranske županije u koje se na odmor možete zaputiti i zimi i ljeti, a jedna je ideja bolja od druge. Planine su simbol Gorskog kotara, ali i ono što odmor na Bjelolasici čini najboljom odlukom koju trenutno možete donijeti.


Udahnite planinski zrak, izdahnite stres


Super je ljeto i lijepo je kupanje u moru, ali odmor bez gužvi, stresa, prevelikih cijena i hordi turista još je kvalitetniji odmor. Planinska idila Gorskog kotara sastoji se od mira, svježeg planinskog zraka, laganog tempa i prirode kamo god se okreneš. Udahnite planinski zrak, izdahnite stres i resetirajte se.


Tri dana bez zurenja u mobitel


Kada stignete tamo, vidjet ćete da je surfanje i skrolanje Facebooka ili vijesti samo navika koja oduzima energiju i koju susret s prirodom najbolje liječi. Umjesto u mobitel, zurit ćete oduševljeno u snijegom okupane borove i čemprese ili beskrajno zelenilo proljeća, prošetati netaknutom prirodom i uživati u miru i tišini. Čak će i najmlađi pokleknuti pred prostranstvima za trčanje, skakanje i vožnju biciklom koja se pružaju.

Apartmani Bjelolasica - 2 Apartmani Bjelolasica - 2 (Foto: Apartmani Bjelolasica)


Zahvaljivat će vam duša, ali i tijelo


Osim npr. kuhanog vina uz kamin zimi ili uživanja na prvim proljetnim zrakama sunca na terasi, postoji pregršt aktivnosti kojima tamo možete zaokupiti svoje tijelo, razgibati ga i dobro „aktivno odmoriti“. Vožnja biciklom, planinarenje na najviši vrh Bjelolasice Kulu, Bijele i Samarske stijene ili Klek, razni sportovi za koje su vam dostupni sportski tereni i razne aktivnosti u blizini poput raftinga, paintballa i jahanja učinit će vaš odmor raznovrsnim i opuštajućim jer ćete nakratko zaboraviti na obveze i stres.


Uz kamin, roštilj ili bazen


Za uživanje u planinskoj idili Gorskog kotara i Bjelolasice potreban je i prigodan smještaj. 30 metara od skijališta Bjelolasica smjestili su se šarmantni i topli apartmani Bjelolasica, koji su pristupačni cijenom i bogati sadržajem. Sauna, roštilj, igralište za mali nogomet, teretana, bicikli, kamin zimi i vanjski bazen ljeti… U društvenom prostoru zabavite se uz pivo i društvene igre ili čitajte knjigu uz šalicu toplog čaja. Za ovaj idilični odmor pronašli smo odličnu ponudu, s opcijom za vikend ili tjedan za dvoje ili četvero. Požurite i istražite zimu i planinsku idilu na Bjelolasici.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju