Ponekad u životu treba malo i lebdjeti, a ako pritom imamo i dobro društvo – još bolje. Sviđa nas se ideja ova viseće mreže na koju se, za razliku od klasičnog hammocka, može uzverati više osoba.

Mreža je napeta i ravna, što vam omogućuje da ležite ili sjedite u zraku baš kao da ste na krevetu, a ne zaštićeni u kukuljici – što nije ni dobro ni loše, ali nije ni razlog da ne razmislite o kupnji ove mreže ako imate već hammock jer je osjećaj sasvim drugačiji.

Trokutasta mreža za više osoba izrađena je od prozračnog najlona, lagana je, lako se postavlja, i dolazi s torbom, pa je jednostavno možete seliti i postaviti gdje god želite – u vlastito dvorište ili negdje u prirodu ili kamp.

Mreža se sidri u tri točke, a u paketu dolaze i gurtne pomoću kojih ćete je zavezati oko drveća ili stupova.

Tkanina od koje je izrađena izdržljiva je i otporna na paranje, a na svakom kutu trokuta nalazi se i džep u koji možete spremiti sve što bi vam moglo zatrebati dok uživate u izležavanju.

Ova mreža koju smo pronašli na Amazonu ima nosivost 500 kilograma, a cijena joj je oko 80 eura. Slične mreže mogu imati i mnogo manju nosivost, pa dobro proučite specifikacije ako se odlučite počastiti.

Savršeno za cijelu obitelj: Izlet u bajkoviti austrijski gradić koji je proslavio animirani film Hallstatt - 4 Hallstatt - 1 Hallstatt - 2 +1 Hallstatt - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju