Pawsible je prvi šator na svijetu s ugrađenim produžetkom za kućnog ljubimca. Ili barem tako kaže američka tvrtka Mission Mountain koja je osmislila ovaj proizvod.

Interijer šatora je podijeljen na prostor za ljude i kućne ljubimce, a koji su međusobno povezani unutarnjim prozorom. U prostor za ljude može stati dvije odrasle osobe, a u onaj za kućne ljubimce pas srednje veličine.

Vaš kućni ljubimac ima svoje mjesto u šatoru Vaš kućni ljubimac ima svoje mjesto u šatoru (Foto: Profimedia)

Sigurno i čisto kampiranje

U odvojenom dijelu za kućnog ljubimca nalazi se i višestruki ugrađeni džepovi i namjenski prostor za zdjelicu s hranom /ili vodom.

Mission Mountain je istaknuo je mnogi ljudi vole provoditi vrijeme na otvorenom sa svojim kućnim ljubimcima, ali da boravak u prirodi može biti izazovan s obzirom na ekstremne vremenske i sigurnosne uvjete.

"Odvojeni prostor za šator za kućne ljubimce pokraj vlasnika osigurava sigurnost i čistoću za ljude i kućne ljubimce," istaknuli su.

Šator teži oko tri kilograma, a dolazi s torbom za nošenje Šator teži oko tri kilograma, a dolazi s torbom za nošenje (Foto: Profimedia)

Otporan na sve vremenske uvjete

Ako ne želite biti rastavljeni od svojeg psa tijekom noći u šatoru, odvojeni dio možete iskoristiti za odlaganje različite opreme.

Šator je lagan – teži 3,1 kilogram – a dolazi s torbom za nošenje.

Napravljen je od izdržljivih materijala koji su otporni na sve vremenske uvjete i pogodan za kampiranje u sva četiri godišnja doba.

Kada se rasklopi ima dimenzije 270 x 180 x 120 centimetara.

Pawsible je dostupan u dvije boje: zelenoj i plavoj, a trenutno se prodaje po akcijskoj cijeni od 99,99 dolara, odnosno oko 92 eura.

Šator na kat od 40 kvadrata u koji možete parkirati i auto Luksuzni šator Magic Fort tvrtke Thecatal - 6 Luksuzni šator Magic Fort tvrtke Thecatal - 5 Luksuzni šator Magic Fort tvrtke Thecatal - 4 +2 Luksuzni šator Magic Fort tvrtke Thecatal - 3

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju