Zašto se ne biste malo odmorili na Jadranu? Bilo da ste odlučili uzeti vrijeme samo za sebe i svoju bolju polovicu i uživati u spa & wellness zajedničkim trenucima ili pak oduševiti svoje mališane, odmor je uvijek dobra ideja. Provjerite ponude koje smo pronašli i jednostavno uživajte.

Romantični odmor za vas dvoje

Pobjegnite od svakodnevice i priuštite svojoj boljoj polovici i sebi nešto o čemu već duže sanjate. Romantično wellness iskustvo upotpunjeno luksuzom i predivnim pogledima na čisto more upotpunit će vaš doživljaj.

Za svoj odmor odaberite Punta Skalu u Petrčanima kraj Zadra. Kažu da je to raj za odmor i da mjesto slovi kao najbolja SPA destinacija, stoga vjerujemo da kod odabira nećete pogriješiti. Zamislite samo buđenje s pogledom koje ćete dugo pamtiti. Vjerujemo da nećete ni htjeti izaći iz kreveta.

No ono što će vas zaista potaknuti da krenete uživati u danu jest alpsko-jadranska gastronomska ponuda koja zadovoljava sva nepca. Čak 6000 m² spa & wellness centra čeka na vas. Čak ni do Turske ne trebate putovati jer ovdje možete uživati u turskom hamamu.

Birajte između mnoštva vrsta sauna, bazena, kupelji… Ma, sve što poželite čeka vas u FALKENSTEINER Hotel&Spa IADERA 5*. Nikako ne smijete propustiti ni šetnju šumom pinija uzduž promenade. Budite romantični i iznenadite svoju bolju polovicu piknikom. Istražite ponudu i uživajte!

Obiteljski jesenski odmor na Jadranu

Ako ste jedni od onih koji žele sa svojim mališanima pobjeći na odmor, za svoju destinaciju odaberite Zadar i smjestite se u FALKENSTEINER FAMILY HOTELU DIADORA ****SUPERIOR. Mnogi su ga prozvali najboljim obiteljskim hotelom, a mi znamo i zašto.

Vi ćete uživati u besplatnom wellnessu na čak 2000 m², a mališani će se za to vrijeme zabavljati s animacijskim timom. Odvedite ih u dječji svijet igre Falky-land gdje će uživati do mile volje.

Nakon što se opustite, provedite najbolje zajedničke trenutke uz glasanje majmuna, cvrkut tropskih ptica i doživite pravo safari-iskustvo. Nemojte zaboraviti, niste u Africi, u Petrčanima ste u FALKENSTEINER FAMILY HOTELU DIADORA ****SUPERIOR koji je za vas pripremio izvanrednu obiteljsku ponudu.

Udvoje ili s obitelji, odmor je uvijek dobra ideja. Opustite se na Jadranu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju