Već smo puno puta do sad pisali o benefitima i prednostima kampiranja. Ono zaista pruža neki drugi oblik odmora, daleko od betona i pomalo užurbanih turističkih središta. Odmor u prirodi, u blizini mora nema premca, a upravo smo jedan takav pronašli podno Biokova na Makarskoj rivijeri.

Kamp Medora Orbis ima sve sadržaje potrebne za nezaboravan odmor na Makarskoj rivijeri vrijedan prepričavanja. Smjestite se u prekrasnim Medora Orbis mobilnim kućicama koje vam donose sve čari tradicionalnog kampiranja uz sve moderne pogodnosti za bezbrižno uživanje u svim bojama Podgore.

Sve mobilne kućice u kampu Medora Orbis su opremljene natkrivenom terasom sa sjedećom garniturom, klimatizacijskim uređajem, kupaonicama, dnevnim boravkom i kuhinjom. Neke od njih imaju i privatan grijani bazen sa sunčalištem i ležaljkama. Već pakiramo kofere jer znamo da ćemo ovdje uživati. Za one željne malo većeg luksuza, tu su Superior mobilne kućice koje mogu smjestiti do šest osoba, a idealne su za obitelji s dvoje djece ili manju grupu prijatelja.

Ako se bojite da će vam ovdje biti izvan sezone malo dosadno – ne morate brinuti. Volite li nova znanja svakako posjetite novootvoreni interpretacijski centar Veliki Kaštel. Opremljen je najsuvremenijom multimedijalnom tehnologijom. Središnje je mjesto interpretacije i prezentacije kulturne i prirodne baštine Kotišina, i to kroz tri teme postava: arheološke, etnološke i prirodne baštine. Vidjet ćete tu dio arheoloških eksponata koji su pronađeni na lokalitetu Kotišina pod vodstvom Gradskog muzeja Makarska. Etnološke priče prezentiraju način i stil življenja stanovništva s posebnim naglaskom na povezanost djelovanja čovjeka i prirode. Veći dio centra je posvećen prirodnoj baštini i fenomenu velike biljne raznolikosti na širem lokalnom području, osobito baštini Biokovskog botaničkog vrta Kotišina i ostavštini njegovog osnivača fra Jure Radića.

Ponuda koja je trenutno aktualna na portalu Crno Jaje donosi vam odmor u luksuzu mobilnih kućica u kampu Medora Orbis! 3 dana i 2 noćenja u superior kućici uz korištenje roštilja, dječje igralište i parking, sve za do 5 osoba i samo 1799 kn!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju