Ljeto je u punom zamahu, ali to ne znači da nema mjesta za još jedan nezaboravan odmor. Ako tražite savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prekrasnom kasnom ljetu na Jadranu, onda je Rabac, smješten na istočnoj obali Istre, definitivno destinacija koju biste trebali razmotriti. I u slučaju da niste znali, Valamar Bellevue Resort 4* čeka vas sa svojom nevjerojatnom ponudom.

Rabac, maleno turističko mjesto smješteno u slikovitoj uvali, ima sve što vam treba za idealan obiteljski odmor. Oduševit će vas svojim prirodnim ljepotama, dugačkim šetnicama uz mirisno mediteransko raslinje i prekrasnim plažama s prirodnim bijelim oblucima i kristalno čistim morem. Ovo je mjesto gdje se priroda i udobnost savršeno spajaju.

Želite li i vi posjetiti Istri ovog ljeta, zaputite se na Crno Jaje koje vam donosi odmor u Valamar Bellevue Resortu 4* smještenom iznad rabačkih plaža s bijelim oblucima, a koji pruža zadivljujući panoramski pogled na more i otok Cres. Ovaj resort nudi vrhunski luksuz i sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor. S atraktivnim bazenima i terasama restorana i barova, možete uživati u udobnosti i luksuzu s kojim dolazi boravak u ovom resortu.

Jedna od najvećih prednosti ovog aranžmana je all inclusive ponuda. Tijekom doručka, ručka i večere, Mediterraneo restoran će vas razmaziti svježom hranom iz lokalnog uzgoja, maslinovim uljem iz Istre, medom i džemovima s odabranih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te sirevima s mliječnih farmi. Ova gastronomska avantura će vas odvesti na put okusa istarske kuhinje.

Obiteljima s malom djecom najbolje će odgovarati Bellevue Family Beach. Ova prekrasna plaža s blagim ulazom u more i natkrivenim dječjim pješčanim igralištem čini idealno mjesto za obiteljsku zabavu na plaži. Osim toga, Rabac nudi razne aktivnosti za sve generacije, uključujući aqua park, stolni tenis, mini golf, jahanje, lovu, ribolov, ronjenje, jedrenje, sportsko penjanje, odbojku na pijesku, paintball...

No, Rabac nije samo plaža i resort. Ovo mjesto nudi i mogućnost istraživanja okolice, uključujući posjete Rijeci, Opatiji, Poreču i Rovinju, kao i ostalim većim turističkim destinacijama na istarskom poluotoku.

Cijena od 594,00 € za ALL INCLUSIVE obiteljski odmor na bazi 3 dana i 2 noćenja za 2 odraslih i do 2 djece do 16 godina u Valamar Bellevue Resortu 4* u Rapcu je prilika koju ne smijete propustiti. Rezervirajte svoj odmor i priuštite si kasno ljetno uživanje na prekrasnoj istarskoj obali!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju