Moravske toplice jedne su od najljepših toplica na sjeveru susjedne nam Slovenije. Samo područje sjevera Slovenije donosi pregršt aktivnosti i zanimljivih lokacija za istraživanje, a uz termalne bazene, sigurni smo da vam sadržaja za cijelu obitelj neće nedostajati.

Crno jaje donosi čak dvije ponude za boravak u Moravskim toplicama. Prva, za romantično uživanje u dvoje uz 2 noćenja na bazi doručka u hotelu Ajda 4*, osvježenje u bazenima i Termalnom parku Terme 3000, za samo 2.230 kn (295,97 eur), i druga, ona obiteljska, gdje po cijeni od 2.803 kune (372,02 eur), na put s vama putuje i do dvoje djece.

Hotel Ajda živi priču lokalne žitarice i jela koju nosi u imenu – mnogima poznatu i kao heljdina kaša. Heljda gradi ponudu hotela i prati goste na svakom koraku, pronaći ćete je u jastucima za miran san, u kuhinji gdje obogaćuje okus jela, ali i svugdje u hotelu gdje svojim izgledom unosi osjećaj miline.

Svim gostima je na raspolaganju i novo renovirano kupalište, čiji izgled također obilježava – pogodili ste: heljda. Uz veliki bazen tu je i dječji bazen s igralištem, bazen s crnom termomineralnom vodom i dva masažna bazena. Prekmurje ćete doživjeti u odmaraonici s aromaterapijom ili Ajdovoj odmaraonici. Tu su i dvije finske saune, a za vrijeme saunanja moći ćete se odmarati u zatamnjenoj ili svijetloj odmaraonici.

Termalni park Terme 3000 koji je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji, dok je crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija u Sloveniji. U unutarnjem i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju