Glamping (glamurozno kampiranje) je oblik kampiranja koji kombinira prirodu s luksuznim sadržajima. U usporedbi s tradicionalnim kampiranjem, glamping nudi više udobnosti, luksuza i privatnosti, čime se može uživati u prirodi na drugačiji način.

Odmor u glamping-šatoru omogućuje vam da se opustite u prekrasnom okruženju prirode. Možete se probuditi uz zvukove ptičjeg pjeva, udisati svjež zrak i uživati u mirisu prirode. Ovo iskustvo opušta tijelo i um te pomaže u smanjenju stresa. Svega nekoliko metara od vašeg šatora nalazi se more, idealno za jutarnje osvježenje.

Ove godine u kampu Amarin u Rovinju očekuje Vas 20 novih glamping-šatora za kamping-odmor bez kompromisa. Svaki šator nudi najveću moguću razinu luksuza s dvije spavaće sobe, kupaonicom (s tuš-kabinom i WC školjkom), opremljenom kuhinjom, klimom, SAT TV-om i internetom. Svaki šator ima i natkrivenu terasu od 15 kvadratnih metara.

Uz vlastite sadržaje unutar šatora na raspolaganju su vam i tri bazena punjena morem koja se nalaze odmah iznad plaže, pa možete kombinirati svoj dan na plaži ili bazenu s pogledom na more i Rovinj.

Rovinj je prekrasan gradić smješten na zapadnoj obali Istre, koji svake godine privlači velik broj turista svojom prirodnom ljepotom, bogatom poviješću i kulturnom baštinom. Ako planirate ove godine odmor u Istri, Rovinj je jedan od najboljih odabira.

Prepun je uskih uličica, kamene arhitekture i prekrasnih zgrada koje datiraju još iz srednjeg vijeka. Stari grad Rovinja nalazi se na brežuljku, okružen je zidinama i kamenim kućama s crvenim krovovima koje su povezane mrežom uskih uličica. Ovdje ćete pronaći čarobnu atmosferu i osjećaj kao da se nalazite u nekom drugom vremenu.

Ipak, Rovinj je jedan od naših najposjećenijih gradova u sezoni, poznat po svojim prekrasnim plažama koje nude kristalno čisto more i prekrasan krajolik. Među najpopularnijim plažama su Plaža Cuvi, Plaža Punta Corrente, Plaža Villas Rubin i Plaža Lone.

Poželite li i vi odmor u glamping-šatorima kampa Amarin, zaputite se do Crnog Jaja, gdje ćete pronaći ponudu za odmor za četiri osobe po cijeni već od 119 eura!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju