Iako nam je vrijeme jasno i glasno dalo do znanja da se ljetu usoro bliži kraj, mi ipak vjerujemo da ima onih koji su čekali malo rashlađenje ne bi li skoknuli na posljednji ljetni odmor na Jadran na kojem još uvije Sunce vlada. U nastavku vam donosimo nekoliko last minute ponuda kojima nećete moći odoljeti.

Odmor na Korčuli

Zatvorite ljetnu sezonu na čarobnoj Korčuli u Veloj Luci i to po cijeni jednog noćenja na bazi All inclusive za samo 569 kuna. Jesmo li spomenuli da je ovo ponuda za dvije osobe i jedno dijete do 6 godina? Gosti hotela mogu se opuštati na hotelskoj plaži, ispijati piće u beach baru i uživati u glazbi uživo na terasi s predivnim pogledom na velolučki zaljev. Do centra grada gosti mogu doći kratkom vožnjom brodicom preko zaljeva gdje vrijeme mogu provesti u razgledavanju grada, kulturnih znamenitosti, muzeja, a sve u ugodnim mediteranskom ozračju uz zvukove dalmatinskih klapa.

Solaris poziva na obiteljski odmor

Doživite fenomenalan kraj ljeta na obiteljskom odmoru uz dva ili pet noćenja u vrhunskim kućicama Kampa Solaris 4* kraj Šibenika za do 6 osoba i od samo 899 kuna. Svi koji su barem jednom koračali u Solaris znaju da ih ovdje čeka pregršt sadržaja kao što su gusarski brod, vodeni park, dalmatinsko etno selo kao i predivne plaže te hotelski bazeni.

Aktivan odmor na otoku Krku

Priroda, sport i savršen odmor za cijelu obitelj! Kamp Tiha u ribarskom mjestu Šilo, poziva na aktivan odmor u prirodi. Kamp Tiha Šilo smješten je na istočnoj strani otoka Krka uz malo mjesto Šilo, a od Zagreba će vam trebati svega 3 sata vožnje do vaše posljednje morske avanture. Ovo slikovito mjesto poznato je po kristalno čistom moru te brojnim uvalama za nesmetano sunčanje i uživanje u moru kao i raznolikim plažama za svačiji ukus. 5 noćenja ćete ovdje uz tradicionalan ručak i korištenje teniskih terena platiti već od 1580 kn za 4 osobe!

Rujanski predah u Family hotelu Lišanj

Dva različita identiteta spojena u jednom hotelu, eklektična mješavina povijesne obnove i sadržaja orijentiranih na djecu, čini idealnu kombinaciju za obiteljski odmor u Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom. Ovdje vas očekuje rujanski predah od dva noćenja s All inclusive light ponudom za dvije ili tri osobe po cijeni od samo 1.825 kuna. Svim gostima je na raspolaganju i Wellness&Spa zona, movie nights te bogat animacijski sadržaj.

Potražite i ostale Last Minute ponude na portalu Crno Jaje i priuštite si još jedan ljetni odmor.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju