Tek nekoliko kilometara sjevernije od Plitvičkih jezera, u bajkovitom kraju kojim vladaju zelenilo, Korana i krš, smjestila se topla drvena koliba - kuća za odmor Father's Land. Ta planinska koliba na kraju sela, u prirodi, s prekrasnim pogledom i divnom okućnicom, već vam na prvi pogled obećava sjajan odmor i potpuni mir.

Father's Land - 6 Father's Land - 6 (Foto: Shutterstock)

Kuća za odmor Father's Land ima jednu spavaću sobu i dnevni boravak s trosjedom na razvlačenje, pa u kući može udobno boraviti četvero odraslih. Kuća je potpuno opremljena i vjerojatno sadrži više toga nego što ćete stići iskoristiti.

Father's Land - 14 Father's Land - 14 (Foto: Shutterstock)

Kuhinja je potpuno opremljena i u njoj ćete pronaći i mikrovalnu pećnicu, toster, aparat za pripremu kavu i kuhalo za vodu. Na natkrivenom dijelu dvorišta nalazi se roštilj sa svom potrebnom opremom, kao i prostor za blagovanje.

Father's Land - 1 Father's Land - 1 (Foto: Shutterstock)

Prostor oko kuće nudi nekoliko kutaka za izležavanje i uživanje, od ljuljački do ognjišta u kojem ćete guštati bez obzira na sezonu. A ne morate se bojati doći u Father's Land ni zimi jer grijanje radi odlično. Detalje ponude i cijene za datume koji vas zanimaju provjerite na ovom linku, mi ćemo vam tek odati da se cijena noćenja kreće između 120 i 150 eura.

Father's Land - 11 Father's Land - 11 (Foto: Shutterstock)

Okolicu možete istraživati pješice i biciklom, Plitvice su vam na 15 minuta vožnje, a adrenalinski parkovi i rančevi sa zabavnim sadržajima praktički u susjedstvu. Avanturiste i znatiželjnike sigurno će zanimati i napušteni vojni aerodrom Željava u blizini.

Niknuo park nadahnut Van Goghom: Pogledajte kako izgleda "Zvjezdana noć" u Bosni i Hercegovini Park Park Park +1 Park

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju