Camp Cauch je savršeno rješenje za sve one koji se ne žele odreći udobnog sjedenja niti tijekom boravka u prirodi – bez obzira planirate li jednodnevni piknik, vikend-odlazak na neki festival ili dvotjedno kampiranje.

Camp Cauch je rasklopivi kauč za dvije osobe koji se može složiti na veličinu ruksaka za lakši transport – točnije može se složiti na dimenzije 71 x 46 x 28 centimetara. Kauč se jednostavna rasklapa i sklapa u manje od 60 sekundi, a ima sveukupnu težinu od 8,3 kilograma.

Obložen je pjenom koja osigurava udobno sjedenje čak i na neravnom terenu, a izrađen je od materijala poput poliestera i gume Hypalon koji su otporni na sve vremenske uvjete pa ga možete pozicionirati gdje god poželite na otvorenom.

Kauč kada se sklopi Kauč kada se sklopi (Foto: Profimedia)

Kut naslona kauča se može podesiti prema individualnim željama, odnosno ovisno o tome želite li sjediti udobno zavaljeni u dobrom društvu ili ležati i uživati u pogledu na zvjezdano nebo. Povrh svega, vrlo se lako čisti i održava.

Američka tvrtka počet će prve kauče dostavljati krajem ovog mjeseca, a trenutno se mogu naručiti preko njihovih internetskih stranica po cijeni od 299 dolara, odnosno oko 265 eura.

Kako kauč izgleda u rasklopljenom i sklopljenom obliku pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Unutarnji šator: Zgodna ideja za sve one koji još uvijek rade od doma Unutarnji šator Tent Pod tvrtke Steelcase - 4 Unutarnji šator Tent Pod tvrtke Steelcase - 3 +0 Unutarnji šator Tent Pod tvrtke Steelcase - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju