Ljubitelji putovanja, prirode i kulture, spremite se za nezaboravna jednodnevna putovanja autobusom koje vam donose Crno jaje i Smart Travel turistička agencija! Ova agencija za putovanja vodi vas na različite destinacije, omogućavajući vam da istražite predivne krajolike, gradove i kulturne bisere po pristupačnim cijenama.

Evo nekoliko destinacija koje biste trebali razmotriti, ako želite na putovanje autobusom.

Parenzana - Prirodna poslastica Istre

Započnimo avanturu putovanja s Parenzanom, popularnom stazom koja oduševljava ljubitelje prirode. Za samo 29,50 €, Smart Travel će vas odvesti iz Zagreba do Vižinade, pa sve do slikovitog Motovuna, pružajući vam priliku da istražite netaknutu prirodu Istre. Ovaj jednodnevni izlet osigurat će vam nezaboravno iskustvo i otkrivanje skrivenih ljepota ovog dijela svijeta.

Link do ponude.

Opatija i Lungomare - Jesen u bajci

Za samo 24,50 €, Smart Travel vas vodi u Fužine, Opatiju i šetnicu Lungomare do Lovrana. Ovaj izlet je savršen za početak jeseni, gdje ćete uživati u bajkovitim krajolicima i ljepoti obale Jadranskog mora. S uključenim autobusnim prijevozom iz Zagreba, ovo putovanje postaje jednostavno i udobno.

Link do ponude.

Unutrašnjost Istre - Motovun, Hum i Roč

Za ljubitelje unutrašnjosti Istre, Smart Travel nudi izlet za samo 29,50 € po osobi. Posjetite Motovun, Hum i Roč te istražite čarobne srednjovjekovne gradove i krajolike uz pratnju licenciranog vodiča. Ovo putovanje nudi uvid u bogatu povijest i tradiciju ovog područja.

Link do ponude.

Gorski Kotar – čuda prirode

Istražite bisere Gorskog kotara kroz jednodnevni izleti koji uključuje posjet Kanjonu Kamačnik, spilji Lokvarka i Lokvarskom jezeru. Sve to za nevjerojatnih 20 eura po osobi. Ovo je prilika za istraživanje divlje prirode Hrvatske i njezinih prirodnih čuda.

Link do ponude.

Jesenske čari Opatijske Rivijere

U listopadu, zaputite se na putovanje Opatijskom rivijerom za samo 24,50 €. Posjetite Opatiju i Lovran te uživajte u finim slasticama i jelima spravljenima od maruna. Ovo je savršeno putovanje za sve ljubitelje jesenskog ugođaja.

Link do ponude.

Trst i dvorac Miramare

Uživajte u talijanskoj kavi dok istražujete Trst i dvorac Miramare za samo 29,00 €. Miramare, koji se uzdiže na stijenama iznad Jadranskog mora i pruža jedan od najljepših pogleda na more i okolicu. Ovo putovanje nudi priliku za razgledavanje impresivnih pejzaža i kulturnih znamenitosti Italije.

Link do ponude.

Festival čokolade u Opatiji

Studeni donosi priliku da posjetite Festival čokolade u Opatiji za samo 24,50 €. Ovo je odlična prilika za ljubitelje slatkiša da istraže razne čokoladne delicije uz uključeni autobusni prijevoz i voditelja putovanja. Posjetite Opatiju i okusite neke od najboljih čokoladnih poslastica na nezaboravnom izletu s kojeg nećete poželjeti doma.

Link do ponude.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju