Krapinsko-zagorska županija smjestila se na sjeveru Hrvatske na samoj granici sa Slovenijom, a svake je godine sve popularnija turistička destinacija koja će očarati svakog posjetitelja. Prostrane zelene šume, stari bajkoviti dvorci i kurije, muzeji, termalni ljekoviti izvori, crkve, bezbrojne biciklističke i pješačke staze, vinogradi, vinski podrumi te ukusna hrana i gostoljubivi domaćini čekaju vas odlučite li se posjetiti taj bajkoviti kraj Hrvatske. 

Poželite li u predivnom kraju Zagorja ostati malo duže kako biste istražili sve što nudi, Crno jaje donosi vam ponudu koja uključuje 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja u Zagorskoj hiži Cecilija uz korištenje jacuzzija, roštilja i parkinga, sve za četiri osobe od samo 999 kn.

Zagorska hiža Cecilija smjestila se u Mariji Bistrici. Kuća je autohtona zagorska drvena kuća okružena netaknutom pitomom prirodom. Neovisno o vremenskim uvjetima, uvijek možete uživati u jacuzziju kojim raspolaže taj izvanredni smještajni objekt. Predivni pogled koji ćete zateći očarat će vas, naime pogled puca sve do Ivanščice, Slovenije, pa čak i do Austrije…

Kuća ima potpuno opremljenu kuhinju s boravkom i blagovaonicom, spavaću sobu u prizemlju, spavaći dio u potkrovlju, kupaonicu, predsoblje i veliku terasu s prednje strane na kojoj su smješteni jacuzzi, solarni tuš, ležaljke za sunčanje te manju terasu s bočne strane u sjeni oraha. A u ponudu vam je uključeno besplatno korištenje grijanog jacuzzija s LED rasvjetom, korištenje roštilja, sjenice ispod kuće, piće dobrodošlice te besplatan Wi-Fi i parking.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju