Često se o njima govori, no jeste li se kad zapitali što zapravo znači boutique hotel?Na prvu ih od tradicionalnih većih hotela razlikuje njihova veličina. To su hoteli manjeg kapaciteta u kojima ćete se uvijek osjećati ugodnije. Zašto? Jer je usluga prilagođenija vama.

Spoj personalizirane usluge, nerijetko neočekivanog luksuza, intimna atmosfera, moderan i iznenađujuće zanimljiv i unikatan dizajn te jedinstveni detalji samo su dio onoga što vas čeka odaberete li za svoj odmor upravo taj tip smještaja.

Svaki od njih jedinstven je na svoj način i zaista je predivno iskustvo odsjesti u smještajnom kapacitetu koji će na vas ostaviti zapanjujuće dobar dojam. Osjećat ćete se izvrsno.

Jedan takav koji nam se posebno sviđa jest Boutique Hotel Damianii 4*. Nalazi se u Omišu, a u njemu ćete prvo primijetiti očaravajući art deco dizajn uz koji su savršeno ukomponirani jedinstveni detalji. Taj tip dizajna korijene vuče iz Francuske, stoga ne sumnjamo da ćete se osjećati kao da uživate u Parizu.

U sobama se nalazi ručno rađeni namještaj koji nećete pronaći ni u jednoj trgovini, a u kombinaciji s modernom tehnologijom odmor diže na veću razinu uživanja.

Zaputite se u šetnju prirodom, opustite se uz privatni grijani bazen u vrtu ili pak u jacuzziju. Prava definicija hedonizma. Ova mediteranska oaza opuštanja zaista je izvrsna ideja ako želite zaboraviti na svakodnevicu i priuštiti si odmor o kojem ćete dugo pričati.

Hrana je tu zaista nešto posebno. Mediteranske delicije koje sjedinjuju talijansko-dalmatinske note oduševit će vaša nepca, a namirnice od kojih se pripremaju dobavljaju se od provjerenih dobavljača i izravno s tržnice.

Nešto smo zaboravili? Da! Posebno wellness i spa iskustvo. Luksuzan, opuštajući i smirujući ambijent u kojem možete uživati u najrazličitijim ritualima ljepote i wellnessa iz cijelog svijeta dodatno će začiniti vaš poseban odmor.

No osim uživanja u luksuzu, kad ste već u Omišu, nemojte zaboraviti posjetiti Mirabelu, vidikovac koji seže u davna vremena gusara. Odšećite i do Kuće sretnog čovjeka. I vi ćete se osjećati sretno kad se vratite u Boutique Hotel Damianii 4*. Požurite, ponuda samo što nije istekla.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju