Brač je savršeno mjesto za kvalitetan odmor na Jadranu. Postoji mnogo toga za ponuditi svojim posjetiteljima, a jednom kad ga posjetite, zaljubiti ćete se u ovaj prekrasni dio Hrvatske.

Za mnoge, plaža Zlatni rat je ono što definira Brač i stvarno prikazuje njegovu pravu ljepotu. Ova plaža u Bolu često se ističe kao jedna od najljepših plaža u Europi. Za svakoga tko je već nešto pročitao o tom području, nema sumnje da ste već vidjeli ovu veličanstvenu obalu. No, ipak, ovo nije jedina destinacija koja će vas oduševiti.

Popnite se do Vidove gore i uživajte u pogledu na predivne dalmatinske otoke, istražite bogatu povijest otoka koja seže još u 4. stoljeće prije Krista, istražite pustinju Blacu ili se zaputite u upoznavanje bračkog kamena i otkrijte što je toliko posebno u ovom popularnom kamenu koji je integriran čak i u američku Bijelu kuću.

Za sve one koji žele posjetiti Brač krajem sezone, točnije u terminu od 29. kolovoza do 3. rujna, Crno jaje donosi Last minute bogatu ponudu za odličnu bazu za istraživanje otoka – smještaj u Waterman Svpetrvs Resortu na Braču. Ponuda uključuje 1 noćenje za 2 osobe i 1 dijete do 12 godina besplatno, korištenje hotelskog bazena, bogate sportske sadržaje te all Inclusive uslugu, a možete ju kupiti po cijenu od 1.490 kuna.

Također, korisnici ove ponude ostvaruju i sljedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskih bazena, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište (mini golf, stolni tenis, šahovska ploča), a u cijenu je uključen i besplatan parking, WiFi te piće dobrodošlice.

Istražite ponudu ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju