Najstrašnija noć
u godini, kada se sve lijepe dame pretvaraju u zle spodobe, polako ali sigurno poprima tradiciju i kod nas. Ukrašavanje bundeva i osmišljavanje strašnih kostima ove godine ostavite za nekog drugog, a vi iskoristite priliku kako bi se dobro zabavili u talijanskim zabavnim parkovima, koji samo za tu noć pripremaju najstrašniju zabavu. Već vas je strah?

Mirabilandia Halloween

Najveći zabavni park u talijanskoj pokrajini Emilia Romagna, smješten u blizini Ravenne, pruža atrakcije za sve, velike i male. A u vrijeme Noći vještica, park i sve njegove atrakcije bit će začarani posebnim vještičjim činima. Budite spremni, jer iza svakog ugla čekat će vas neka strahota, zla kob koja će vas htjeti zaplašiti i odvesti vas u tamu podzemnog svijeta. Program za noć vještica počinje već u popodnevnim satima, a sve će završiti nakon sumraka, kada oni najhrabriji mogu sudjelovati u Halloween Horror festivalu koji će se odvijati u zoni horora. Dođite. Ako se usudite. Na put prema zastrašivanju kreće se 29. listopada iz Zagreba u 1.00 sat i Rijeke u 3.30 sati.



Halloween party u Gardalandu

Svakog vikenda, od 08. listopada do 1. studenog, u Gardalandu se održava monstruozna zabava. Nezaboravani i zastrašujući jesenski event ponovno vlada zabavnim parkom. Monstrumi, kosturi, zombiji, vampiri, duhovi i mnogi drugi strašni likovi preuzeli su područje zabavnog parka i od njega učinili svoj dom. Tih dana parkom vlada strašna magija i svi posjetitelji moći će na svojoj koži iskusiti strašnu moć okultnog svijeta. Svi posjetitelji parka, koji u ove vikende dođu zamaskirani, dobit će posebne pogodnosti.

Do Gardalanda možete autobusom na jednodnevni ili dvodnevni izlet. Dvodnevni izlet traje od 22. do 23. listopada i uključuje jedno noćenje s doručkom. Prvog dana, nakon dolaska, posjećujete Canevaworld, zabavni park u kojem snovi postaju stvarnost. Nakon kratkog razgledavanja imat ćete slobodnog vremena za uživanje u atrakcijama parka Movieland i mnogobrojnim filmovima. U večernjim satima čeka vas Medieval times show s uključenom večerom, gdje možete doživjeti ugođaj Srednjeg vijeka s igrama izazova i borbu na konjima. Sljedeći dan rezerviran je za Gardaland Sea Life Akvarium. Nakon razgledavanja slijedi posjet Gardalandu gdje vas očekuje svijet smijeha, zabave i čarobnih doživljaja.

Jednodnevni izlet uključuje polazak u jutarnjim satima iz Zagreba i vožnju kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja. Dolazak u zabavni park planiran je u jutarnjim satima. Prvo posjećujete Gardaland Sea Life Akvarium, a nakon sat vremena razgledavanja, odvest će vas do samog zabavnog parka gdje ćete moći uživati u atrakcijama kao što su plavi tornado, mammut, magična planina, raptor, novi rollercoaster...
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju