Teško je objasniti toliku svjetsku popularnost simpatičnog frfljavog Britanca, ali čovjek je jednostavno - uspio. I nakon toliko godina prisutnosti na svim TV postajama, i danas ćete rijetko prebaciti na drugi program kad ga vidite kako onako zaljubljeno putuje, kuha i uživa...

Osim što ste do sada pratili na TV ekranima što sve radi kuhar Jamie, sada to možete i popratiti u magazinu koji će izlaziti svaka dva mjeseca na svim kioscima u Hrvatskoj. Na prigodnom ručku u sjajnom Apetit Cityju s pregršt slasnih zalogaja i vrhunskom kapljicom, upoznali smo se sa svime što nas očekuje u novom magazinu.


U prvom broju časopisa potražite recepte za savršena jela s curryjem, specijalitete od patlidžana, talijanske delicije, poslastice od karamele i orašastih plodova, ali i slasna jela od mesa.

Nadahnuti slikovito dočaranom atmosferom Modene, planirajte putovanje u taj prelijepi grad na sjeveru Italije i isprobajte barem djelić njegove nevjerojatne gastronomske ponude.


Osim toga, otkrijte ljepote vrtlarstva, naučite ponešto o bundevi, kraljici sezone i svladajte brojne tehnike i trikove koji će vam olakšati pripremu jela.


Prvi broj hrvatskog izdanja magazina ”Jamie” izlazi dvomjesečno na 116 stranica, a u prodaji je od 10. listopada po cijeni od 20 kuna. Vrijeme je za nove kuharice na vašim policama, vrijeme je za Jamieja!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju