Teško je objasniti toliku svjetsku popularnost simpatičnog frfljavog Britanca, ali čovjek je jednostavno - uspio. I nakon toliko godina prisutnosti na svim TV postajama, i danas ćete rijetko prebaciti na drugi program kad ga vidite kako onako zaljubljeno putuje, kuha i uživa...

Osim što ste do sada pratili na TV ekranima što sve radi kuhar Jamie, sada to možete i popratiti u magazinu koji će izlaziti svaka dva mjeseca na svim kioscima u Hrvatskoj. Na prigodnom ručku u sjajnom Apetit Cityju s pregršt slasnih zalogaja i vrhunskom kapljicom, upoznali smo se sa svime što nas očekuje u novom magazinu.


U prvom broju časopisa potražite recepte za savršena jela s curryjem, specijalitete od patlidžana, talijanske delicije, poslastice od karamele i orašastih plodova, ali i slasna jela od mesa.

Nadahnuti slikovito dočaranom atmosferom Modene, planirajte putovanje u taj prelijepi grad na sjeveru Italije i isprobajte barem djelić njegove nevjerojatne gastronomske ponude.


Osim toga, otkrijte ljepote vrtlarstva, naučite ponešto o bundevi, kraljici sezone i svladajte brojne tehnike i trikove koji će vam olakšati pripremu jela.


Prvi broj hrvatskog izdanja magazina ”Jamie” izlazi dvomjesečno na 116 stranica, a u prodaji je od 10. listopada po cijeni od 20 kuna. Vrijeme je za nove kuharice na vašim policama, vrijeme je za Jamieja!