Vodeća nezavisnazrakoplovna kompanija i turistička tvrtka Monarch iz Velike Britanije stigla je u Zagreb 28. travnja 2017. uvodeći izravne letove iz Zagreba za London/Gatwick, dok od subote 29.4. započinje izravne letove iz Zagreba za Manchester. Točno mjesec dana nakon otvorenja novog putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman došla je i prva nova zrakoplovna kompanija Monarch, čiji je glavni cilj pružanje kvalitetne povezanosti Hrvatske i Velike Britanije po vrlo pristupačnim cijenama.

„Izuzetno smo zadovoljni uvođenjem novih cjelogodišnjih letova za Zagreb i iz Zagreba. Monarch je jedina zrakoplovna kompanija koja iz Zagreba izravno leti za Manchester i London – Gatwick. Obje destinacije pružaju odličnu ponudu za savršen vikend predah. Nadamo se kako će stanovnici Zagreba i okolice brzo prepoznati našu visoku razinu usluge zaokruženu s odličnim redom letenja i niskim cijenama“, rekao je David Page, direktor komunikacija u Monarchu.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo pozdraviti Monarch u Zagrebu, točno mjesec dana nakon otvorenja novog putničkog terminala Zračne luke Franjo Tuđman. Otvorenjem novog terminala započela je nova era u poslovanju naše zračne luke, a dolaskom Monarcha nastavlja se rast broja destinacija i prijevoznika, koji zračna luka kontinuirano bilježi posljednje četiri godine“, izjavio je David Gabelica, člana Uprave MZLZ d.d.

Inauguracijskog svečanosti prisustvovali su Peter Clements, zamjenik veleposlanika Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske, Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, a Monarch je predstavio David Page, direktor komunikacija.

Povoljniji put do popularnog Londona, ali i do učenja engleskog u Cambridgeu i Oxfordu

Povratnu kartu s uključenim taksama moguće je kupiti po cijeni već od 95 Eura. Prema dostupnom rasporedu za London je moguće letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom, a za Manchester subotom i ponedjeljkom. Na linijama će letjeti zrakoplovi tipa Airbus A321. Više pročitajte ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju