Svinjski kotleti s kiselim zeljem

Sastojci:


1kg vratine, kiselo zelje, 1kg krumpira, 2 češnja češnjaka, 2 glavice luka, 20 dkg svinjske masti, sol, kim, papar, ulje.

Priprema:

U trendu Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura

1. Posoliti meso i natrljati ga češnjakom, malo popapriti te ispeći na tavici.

2. Staviti kuhati krumpire u ljusci. Kad je krumpir kuhan, oguliti ga, narezati i staviti u tavu s lukom koji smo prije dinstali.Narezati luk i staviti ga dinstati.

3. Staviti zelje kad se luk izdinsta, dodati sol, papar i kim.