U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije


Kukuruz se sve češće počeo pojavljivati u koktelima i u drugim pićima. Vrlo je pitak, a kad ga u koktelima spojite s agavom - okus je i više nego čaroban.


Ovaj trend stavljanja kukuruza najprije se proširio Amerikom, tako da je njujorški bar Cornelia u ponudu ubacio koktel čiji su sastojci među ostalim kukuruzni pire i nekoliko kapi ulja od bosiljka.

I drugi barovi diljem SAD-a uspješno eksperimentiraju s kukuruzom. Tako bar La Condesa u Teksasu nudi svježa zrna kukuruza u kombinaciji s umakom Habanero. Sve se to miješa s tekilom uz dodavanje đumbira, ananasa i limuna. Oni koji su probali tvrde kako je okus sada nešto posve drukčije.


U svakom slučaju sezona kukuruza je pred vratima, tako da ako imate kakvu ideju, slobodno je pokušajte realizirati i uživajte u novim kukuruznim okusima. Možda se upravo vi obogatite na nekom novom koktelu, dobro zvuči, zar ne!