Putovanja su izlazak iz zone komfora, pogotovo za one parove koji su još u počecima veze. No oni koji su već neko vrijeme zajedno, najčešće biraju destinacije i hotele po sličnim ukusima, ali i odlaze na mjesta gdje mogu objediniti sve zajedničke interese. Mi vam donosimo tri tipa parova na putovanjima u kojima ćete sigurno pronaći karakteristike vaše veze.


1. #InstaPar

Iako drevna izreka tvrdi da ljubav pokreće svijet, neki misle da ona  pokreće i društvene mreže. Postoje oni parovi koje sve svoje intimne trenutke dijele javno i odmah. Jeste li i vi jedan od onih parova koji svaki svoj udah stavlja na instastory, pažljivo planira sadržaj svog profila, i ima točno određeni filter kroz koji će provući sve fotografije? Iako su ti ljubavni odnosi najčešće drugima predmet sprdnje, postoje i oni decentni parovi, umjereni u objavljivanju fotografija i videa, a kada ih objavljuju, uvijek su duhoviti jer znaju kako to pametno odraditi.

2. Patetični romantici

Ženski je spol često ljut na svoje bolje polovice jer nisu dovoljno romantične, no postoje i oni muškarci koji nikad ne zaboravljaju važne datume, donose bukete ruža nenajavljeno i paze na svaku sitnicu. Sve navedeno u granicama je normalne, no u nekim vezama parovi idu korak dalje. U njihovoj vezi stalan je pretjeran izljev emocija i nježnosti te ih najčešće nije briga jesu li sami ili u društvu.

3. Hard core sportaši

Godišnji odmor izuzetno je bitan za mentalno i fizičko zdravlje, a upravo mnogi parovi putuju,spavajući u hotelu i ne radeći ništa. Ipak, predani sportaši vole ideju zajedničkog znojenja jer ih to dodatno povezuje, a tako izgrađuju i uzajamno povjerenje. Upravo to nudi i Hotel Šport Otočec. Na samo sat vremena od Zagreba, ovaj smještajni objekt promovira ideju aktivnog odmora zdravi životni stil. U svojoj ponudi imaju niz paketa koji kombiniraju relaksaciju i sport, jer su svake sobe opremljene spravama za vježbanje, a za ljude koji se žele opustiti tu su unutarnji bazen i sauna.

U hotelskom lancu Otočec počastite se ukusnim specijalitetima domaće kuhinje, a nepce okrijepite vrhunskim vinom. Ako se umorite od silnog vježbanja, nedaleko od hotela nalazi se i dvorac u kojemu možete uživati u romantičnoj večeri s fenomenalnim desertom, koju će vam poslužiti osoblje obučeno u dvorske kostime. 

 

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju