1. Istraživanja su pokazala da se najjeftinije karte mogu kupiti kada se traže točno 57 dana prije željenog polaska. Dobro ćete proći i ako bukirate svoje mjesto na avionu i ranije od toga.

2. Želite odletjeti u London, ali ne možete pronaći jeftinu kartu? Pokušajte naći kartu za neku drugu europsku destinaciju sa zaustavljanjem u Londonu, pa se tamo iskrcajte. Ova metoda zahtijeva više utrošenog vremena, ali se na njoj može uštedjeti.

'Istraživanja su pokazala da se najjeftinije karte mogu kupiti kada se traže točno 57 dana prije željenog polaska. Dobro ćete proći i ako bukirate svoje mjesto na avionu i ranije od toga. ' 3. Pratite zrakoplovne kompanije na društvenim mrežama, jer neki koriste isključivo ove kanale za promotivne akcije i ponudu aviokarata po jeftinijim cijenama.

4. Iako su povratne karte u pravilu najjeftinija opcija, nekad se isplati kupiti dvije jednosmjerne karte. Pratite što je više moguće internetskih stranica da bi saznali najbolje ponude.

Također, imajte na umu da neke stranice prate koji se letovi najviše pregledavaju te da mogu povisiti cijenu ako primijete velik interes za određenu destinaciju. Izbrišite povijest na računalu prije nego što krenete s kupovinom.

5. Ponekad zrakoplovna kompanija nudi bolje cijene za kupnju aviokarata na vlastitim službenim stranicama nego preko tražilica. Prije kupovine, provjerite sve raspoložive adrese.

6. Neke zrakoplovne kompanije nude bolje cijene osobama koje kupuju aviokarte iz iste države u kojoj se nalazi središnjica tvrtke. Da bi iskoristili ovu pogodnost ponekad je potrebno tek promijeniti zemlju u padajućem izborniku na službenoj stranici zrakoplovne kompanije.

7. Popusti za zrakoplovne karte nekad se mogu naći na ovoj stranici.

Savjet plus:
Dobro provjerite što kupujete. Ako se nekad cijena aviokarte čini predobra da bi bila istinita, moguće je da nećete biti zadovoljni konačnim rezultatom.

Uvijek provjerite je li se uz kartu mora platiti zrakoplovna pristojba, dodatni iznos za prtljagu ili osvježavajuća pića, pa tek onda donesite odluku o tome što vam se isplati kupiti.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju