Ogromni London nudi nebrojene besplatne muzeje, atraktivne pubove, more koncerata, kazališne predstave. Uglavnom, ovdje nema čega nema, a zadnja atrakcija u kojoj možete uživati jest vožnja kajakom!

Tvrtka Flash Pack odlučila je spojiti ugodno s korisnim te ponuditi vožnju kajakom u Londonu, kojoj je krajnji cilj – pub. Ova tvrtka već ima dugačku povijest organiziranja avanturističkih putovanja prema destinacijama kao što su Kolumbija, Peru, Kambodža, ali je nedavno započela s nuđenjem avanturističkih putovanja po Velikoj Britaniji.



Jedna je od avantura i spomenuta vožnja kajaka Londonom, što ćete platiti od 56 funti (oko 450 kn) pa na više, a u cijenu su uključeni pizza i piće. Također, nikakva oprema nije vam potrebna, a jedino što se preporučuje jest nošenje odjeće za presvlaku. Kajaci su iznimno kvalitetni i ne postoje gotovo nikakve šanse da se prevrnete, pa čak ako ste se za ovaj vid zabave odlučili prvi put u životu.

Vožnja traje ukupno sat i pol, nakon čega stižete do cilja, pivnice Crate. Tamo vas čeka okrepa, s već spomenutim pićem (pivom) i pizzom.

Eto, ako se prilikom dolaska u London i vi želite malo rekreirati, a pritom ne propustiti odlazak u pub, ponude tvrtke Flash Pack čine se kao sjajna ideja.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju