Neki poslovi zbilja su izvrsni. Tako će mnogi od nas biti osjetiti bar malo zavisti kad ugledaju pilota koji se sprema za let ili možda direktora uspješne firme koji sjeda u luksuzni automobil s vozačem. No pustimo sad to, ovaj posao čini se boljim od svega jer su u pitanju – slatki gušti!

Ako ste zaljubljenik u čokoladu, moguće je kako smo upravo za vas pronašli posao iz snova. Zapravo, postoje šanse kako ćete ozbiljno razmisliti o preseljenju u Italiju kad čujete kako kompanija Ferrero traži djelatnike, točnije njih 60, kojima će opis posla biti isprobavanje postojećih i novih proizvoda.

Nutella - 2 Nutella - 2 (Foto: Getty Images)

U prvom redu na pamet nam pada slavna Nutella, pa će tako zaposlenici imati slatke brige kušajući razne vrste čokolada i lješnjaka te donoseći sud o tome koje su kombinacije najbolje. Jasno, neće se probavati samo Nutella, već i ostale delicije iz Ferrerove majstorske radionice.

Valja reći kako je ovo prvi put da kompanija zapošljava ljude koji nisu „profesionalci“, a radit će u mjestu Alba u regiji Pijemont, na sjeveru zemlje. Jednostavno, ovaj put tvrtka želi pronaći „obične“ ljude i konzumente koji nisu educirani što se tiče hrane.

Nutella - 1 Nutella - 1 (Foto: Getty Images)

Novi posao 60 odabranika radit će dva dana u tjednu, a za dobivanje posla kao uvjet ne postoji radno iskustvo. Sretnici koji dobiju posao počet će raditi zadnjeg dana rujna te će za početak morati proći tromjesečni tečaj, kako bi kasnije što preciznije znali i mogli opisati što osjećaju prilikom isprobavanja proizvoda.

U svakom slučaju, ako se odlučite prijaviti i prime vas, molimo vas da nam javite jer bismo zbilja voljeli čuti kako izgleda dan u životu kušača Nutelle.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju