Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s "Parkovima Hrvatske" kreirala je marketinšku kampanju s ciljem dodatnog pozicioniranja parkova kao jednog od motiva dolaska u hrvatske destinacije tijekom predsezone.

Kampanja se na domaćem tržištu provodi putem posebno kreiranog promotivnog spota na TV kanalima, dok se inozemne inačice promotivnog spota provode putem društvenih mreža na tržištima Njemačke, Austrije, Italije, Velike Britanije i Slovenije. Kampanja će na stranim tržištima biti aktualna do 25. travnja.

"Istraživanja koja redovito provodi Hrvatska turistička zajednica pokazala su da je bogata i očuvana prirodna baština jedan od najčešćih segmenata po kojima strani turisti percipiraju Hrvatsku i hrvatske destinacije. Upravo smo tu činjenicu odlučili koristiti u približavanju naše turističke ponude u predsezoni jer vjerujemo da navedeni segment može biti jedan od ključnih generatora u jačanju turističkog prometa, odnosno u produljenju sezone. Ovo je ujedno i dobar primjer suradnje s portalom Parkovi Hrvatske na jednom zajedničkom projektu koji će, siguran sam, ostvariti vrlo dobre rezultate i tako pozitivno utjecati na turistički promet u ovom dijelu godine“, izjavio je direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić.

U sklopu kampanje naglasak je stavljen na bogatstvo flore i faune, kao i na aktivnosti u kojima mogu uživati svi oni koji posjećuju Hrvatsku tijekom proljeća. Sve jezične inačice ovog promotivnog spota možete pogledati na Youtube kanalu Hrvatske turističke zajednice.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju