Za sendvič od pileće karbonare treba vam:
1000 g pilećih prsa
300 g gliva
500 g vrhnja za kuhanje
1 žlica biljnog ulja
Sir
Mozzarella
Baget, ili drugo pecivo
Sol
Crni papar
Origano

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Kroketi od tikvica ilustracija Iz pećnice Kroketi od tikvica i sira: Recept za savršeni ljetni prilog uz pečeno meso

Izrežite meso na trakice, začinite i prepecite na tavi. Kada je gotovo narežite ga na sitne kockice. Narezane gljive pržite na ulju, dodajte meso, vrhnje za kuhanje i kuhajte na srednje jakoj vatri pet minuta. Na razrezani baget stavite sir, mozzarellu i stavite u pećnicu na kratko dok se sir ne otopi. Izvadite, napunite piletinom i gljivama, i - uživajte! Dobar tek...