Đumbir, češnjak i chilli papričica – okusi su koje volimo i začini bez kojih bi gastronomski život bio daleko monotoniji. Pa ako ih volite, pogledajte video, u kojem ćete saznati par korisnih savjeta.

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena

Ako koristite mladi đumbir, svakako ostavite koru jer sadrži puno okusa. Ako je stariji, skinite koru, ali ju ne gulite, već je lagano sastružite. Budući da bi nam umak trebao trajati neko duže vrijeme, kao konzervas koristimo sol, a ako ne želite da vam nakon par dana smjesa promjeni boju, dodajte malo maslinovog ulja ili octa.

Kada blenderom obradite papričice, ne otvarajte ga odmah, već ostavite smjesu da odstoji desetak minuta. Konzistenciju odredite sami. Netko voli potpuno kremasto, netko malo zrnatije.

Uglavnom, eto i videa, uživajte!